Az oltatlanok miatt jön a negyedik hullám?
Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, hiszen az oltás életet ment!
Védekeznünk kell a vírus ellen
Nyilván. Ha mindenki oltott lenne akkor nem lenne kivel ping-pongozni a vírussal.
Mint a kutyáknál a veszettség elleni. Olyan magas az átoltottság, hogy gyakorlatilag nincs jelen az országban a veszettség, ki lett szorítva.
Hát van az aki nem oltatja be magát, mert egészségügyi okai vannak. Azért az oltás sem mindig tökéletes kijöhetnek komoly mellékhatásai, meg vannak olyan anyagok benne amire lehet egy ember allergiás. Az oltás persze életet ment, de azért nem ennyire egyszerű beadatni. Meg van FB-n sok idióta aki osztja az észt hogy az oltás rossz meg szar, csak elmondom hogy az se jó ha erőltetjük de az sem jó ha nem adatja be az ember magának. Sajátos vélemény következik:
Amúgy én általánosan kötelezném az oltást addig míg a páciensnek nincsen egészségügyi oka hogy az oltást nem veheti föl addig én nyomnám ezt az általános kötelezetséget.
Ti felvennétek a harmadik és negyedik oltást?
Reméljük hamarosan szükség lesz rá hiszen csak így tudjuk megállítani a halálos vírust
Természetesen felvenném, szorult belém ennyi társadalmi felelősségtudat.
Plusz a munkám miatt valamelyest belelátok a működésébe, nem a facebookos nyolc elemis, élet iskolájás, ostoba konteósoktól tájékozódom.
Amibe valószínűleg te is beletartozol, kedves kérdező. Csak mondom hogy valószínűleg törölni fogják a kérdésed provokáció miatt.
#6: "társadalmi felelősségtudat".
Ja már így mondjuk hogy be vagyok szarva, adjatok bármit amiben hihetek, hogy megmenti a szaros életemet? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!