Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden hétköznap 3:45-kor...

Minden hétköznap 3:45-kor kelni mennyire égészséges?

Figyelt kérdés
Jelenleg így kelek már vagy egy hónapja. Munkával és a munkahelyre történő utazással pont 12 óra telik el. Nap végére olyan vagyok, mint akit agyonvertek, ezt még a 3műszakos munkarendnél is fárasztóbbnak érzem. Lehet ettől valamilyen egészségkárosodásom?

#Fasomkivan
2021. jún. 9. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg időben lefeküdni, illetve hétvégén is korán kelni. Akkor talán beáll majd a szervezeted erre a rendre.
2021. jún. 9. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 éven keresztül keltem hajnal 4kor vagy valamivel előbb. Soha nem tudtam megszokni, 9-10 óra fele már rendszeresen fájt a fejem a fáradtságtól.
2021. jún. 9. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
12 óra munkával + utazással eltöltve, érthető, miért fáradsz el.
2021. jún. 9. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Kifogást keresel , hogy otthagyd? Hagyd ott! Nagyon káros. Mondd, hogy a gyakorin is írták. Ha számít a pénz maradj, s közben keress más munkát. Ha nem annyira, akkor lépj le. Ennyi!
2021. jún. 10. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én bagoly típusként biztosan nem bírnám. Meg szerintem ez sem egészséges, nem tud méregteleníteni a szervezet.
2021. jún. 11. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!