Hány éves kortól lehet elhagyni a délutáni alvást?
17 éves vagyok, és egész életem során minden nap folytattam délutáni alvást, ma valahogy előjött a téma az iskolában, és kicikiztek, de nem értem miért, van más rajtam kívül aki ennyi idősen folytat még délutáni alvást, szerintetek ciki?
Ja igen, és a szüleim is köteleznek rá.
Oooh ezt nem tudtam, hogy ezt ilyen hamar el szokták hagyni én napközibe sosem jártam, általánosban is órák után mentem haza, szüleim vittek.
Esténként szerintem normálisan alszom 8 óra általában megvan, de valahogy mégis szükségem van rá délután is, lehet orvoshoz kéne fordulni?
Első vagyok. Igazából ha ezzel neked nincsen problémád, szívesen alszol, jól is esik, és nem zavarja se az éjszakai alvásodat, se a nappali életedet, tehát ugyanúgy van mindenre időd, amire szeretnéd hogy legyen, akkor igazából miért ne. Végülis egész életedben így aludtál, ehhez szoktál, lehet nem is jó ötlet megváltoztatni, ha te így érzed kipihentnek magad.
De a szüleid részéről akkor is furcsa, hogy ezt kötelezik.
Köszönöm a segítséget! :)
Megpróbálok majd beszélni a szüleimmel, mert ezeket eddig nekem nem mondták, utána meg kipróbálom, hogy tudok e nélküle éber maradni, és élni az életem, aztán meglátjuk mi lesz. :)
6# Törölték a kérdést a kora miatt.
Kérdező, a délutáni alvást már kisiskolás korban (6-7 évesen) elhagyják.
Nem normális, hogy a szüleid erre köteleznek.
Hamarosan mindenképp le kellene szoktatnod magadat róla, mert a munkahelyen - és a legtöbb egyetemen - ez nem lehetséges. Az pedig nem lenne jó, ha a délutáni alvás hiánya miatt nem tudnál koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!