2.5 éves kisfiam kb egy hónapja kezdi elhagyni a délutani alvást?
Figyelt kérdés
Most 3 napja nem alszik délután. Foghatnam a melegre, de már előtte is többször kimarad. Nem korai még? Valakinek ilyen jellegű tapasztalata van esetleg? Mi lesz így az oviban?!2013. jún. 20. 19:32
1/6 anonim válasza:
"Sajnos" van ilyen, én is ilyen voltam, óvodában elunja magát és ennyi lesz, majd megszokja. Esetleg ha megszánják akkor engedik csendben rajzolni, vagy az asztalnál játszani. (nagyon ritka)
2/6 anonim válasza:
Nálunk sem alszanak itthon, az oviban pedig alszanak minden gond nélkül. Ha kibírja, nem hisztis, neked is jó így, hogy nem alszik, akkor minden ok.
3/6 A kérdező kommentje:
Estére már nagyon hisztis, úgyhogy valószínűleg koràbban fogjuk fürdetni! Ezen kívül nekem is hiányzik az a pár óra nyugi, és a kisebbikkel is olyankor tudtunk kicsit együtt lenni nyugiban!köszi a válaszokat!
2013. jún. 20. 21:58
4/6 anonim válasza:
Az enyém is ennyi idősen hagyta el a délutáni alvást. Szerintem is korai, de nem tudtam vele mit csinálni. Hiányzik a nyugi, de igazából megkönnyebültem, hogy vége a rendszeres cirkusznak a délutáni alvás körül. Este hamar kidől, fél 9 körül már alszanak, ez is jó.
5/6 anonim válasza:
Az én fiam sem alszik itthon 2 éves kora óta..a bölcsiben gond nélkül elalszik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 22. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!