Oltáspártiaknak mi a véleménye az oltások mellékhatásaként jelentkező problémákról?
Olyanokra gondoltam, hogy sokaknak magas vérnyomásuk lett, munkatársam agyvérzést kapott, szóval nem pár napos rosszullétről van szó.
Minden gyógyszernek lehet mellékhatása, de most feltűnően sokan súlyos mellékhatásokkal küzdenek.
Az a baj, hogy sokan már mindent az oltásra fognak. Látom a vakcinainfós Facebook csoportban, sokszor oltás után két hónappal később jelentkező tünetekért is az oltást teszik felelőssé. Persze igen, van, ami az oltástól jön ki, de nem minden!
Oltás nélkül is előjönnek ezek a problémák. És minél több a beoltott, annál több az olyan ember, aki előtte 1-2 hónappal oltást kapott. Ez tiszta kombinatorika.
Kérdező, mellékhatásra gondolsz vagy oltási reakcióra?
A mellékhatás az olyan tünet, amit nem a szertől elvárt hatás vált ki, az oltási reakció viszont maga a "fő" hatás, amit várunk. Pongyola megfogalmazásban.
Amúgy ha sokak immunrendszere így reagál az oltásra, ahogy és ennyire betegek, akkor mi lenne az igazi vírussal?
14-es!
Mellékhatásra gondolok, nem reakcióra.
Ilyesmi válaszokra számítottam, az oltásellenesek ugyanezeket mondják a vírusról. (Lehet, hogy vírus nélkül is beteg lett volna..., gyenge az immunrendszere..., stb.
19-es! De akkor pl ebben az esetben miért nem a covid megbetegedés kockázatát vállalod, miért inkább az oltásét?
Igaz, hogy a média az oltás okozta problémákról nem beszél, a covidról meg egyfolytában, de nekem több ismerősöm van/volt kórházban oltás miatt, mint covid miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!