Normális ha főállású munka és mérnöki nappali egyetem mellett szinte semmi másra nem vagyok képes?
Persze, a következő kérdésnél meg azért fogják szapulni az egyetemistákat, mert "otthon ülnek anyuci és apuci pénzén".
Unalmas már.
Nyilván minden egyes szakközepes, technikus örökkön örökké jobb lesz pl. minden gimisnél, vagy a pályaelhagyóknál, legalábbis a te fejedben biztosan. Na menj máshová trollkodni.
Gondolom te vagy az a fajta boomer, aki csak úgy fellök a boltban, meméne', és különben is kapja be minden 50 évesnél fiatalabb.
A stílusodból legalábbis ez jön le.
#11: hát ez a hozzáállás meg is látszik a stílusodon.
Van aki az 5 éves egyetemből 10 év alkoholizmust hozott ki, aztán vagy lediplomázott kegyelemből a végén, vagy nem.
Miért ne dolgozna mellette? Azért jár egyetemre, hogy utána a szakmában dolgozzon. Érdemes előbb elkezdeni
Nincs már sok tárgyam, 1 év múlva elvileg végzek is, de azért tanulni is kellene.
Szerintem a munkatapasztalat is sokat fog érni a későbbiekben és legalább így már a szüleimet is tudom támogatni, ha éppen szükségük van rá. Sajnos nehéznek érzem, de nem szeretném otthagyni a jelenlegi állásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!