Ha beoltatom magam, akkor agymosott vagyok, ha nem, akkor idióta és felelőtlen. Hogy is van ez?
Erről az oldalról is lehet tájékozódni:
De tudom, ezt a legtöbben b..romságnak találják. Akkor kérdem én, milyen híreknek lehet hinni? Csak az a jó, amit a mainstream média terjeszt?
17. Igen, én Ugur Sahinra gondoltam aki valóban a Biontech vezérigazgatója, nem a Pfizeré, elírtam, ennyi. :)
32
Azok a jómadarak laposföld-díjban részesültek veszélyes félrevezetésért.
A Webbeteg, a face-n a csoport, ahol orvosoktól lehet kérdezni a vakcinákról, a Szkeptikus Társaság, a Tüdőközpont stb az mainstream média? :D
"Azok a jómadarak laposföld-díjban részesültek veszélyes félrevezetésért."
:DDD
Én az kit érdekel, hogy Mari néni gittegylete Mucsajröcsiről kitalált a WC-n ülve egy díjat magának és azt osztogatja? A fellegekből le kéne jönni a realitás talajára is néha.
35
Hát nem épp Mari néni alapította a díjat. Többet tanultak azok az emberek és foglalkoztak a tudománnyal, mint te.
Mindenesetre szeretnéd azt gondolni, hogy minden rossz ellen tudsz te magad tenni, így a betegségektől is megvéd egy relatív egészséges életmód.
Az emberek szeretik azt gondolni, hogy teljes mértékig a saját kezükban van a saját sorsuk irányítása.
Akik ott nyilatkoznak, minden egyes ember SZAKEMBER.
Tessék: https://www.youtube.com/watch?v=iY11nkOEwtM&fbclid=IwAR22xY-..
Hallgasd végig, elismert, nagytudású doktornő.
Jesszus, ez leszólja a vektorvakcinákat és az mRNS vakciának? :D A poszt-COVID jobb?
Népességkontroll, emberiség elpusztítása. :D :D :D
Aki ennyire tudományellenes a COVID kapcsán, az más területeken is az?
Náthára nem veszitek be a paracetamolt, hogy ne percenként kelljen orrot fújni és ne fertőződjön felül a sok váladék?
Hörghuruttal, légcsőhuruttal, arcüreggyulladással nem mentek el az orvoshoz?
Felfázással nem mentek el az orvoshoz? Ezekre nem veszitek be az antibiotikumot?
Hölgyeknek, ha havonta fáj, nem vesznek be fájdalomcsillapítót vagy görcsoldót?
A krónikus betegségeiteket nem kezeltetitek? Ha például autoimmun betegségetek lesz (amit vírusfertőzés indít el, ami ellen oltás lett volna), akkor azt nem kezeltetitek?
Azért a villamosvezetőkben, pékekben, villanyszerelőkben bíztok?
Ezeket komoly kérdésekként tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!