Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon náthás vagyok, ma...

Nagyon náthás vagyok, ma menjek így vendégségbe?

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 13:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Félig OFF

Utolsó kettő, kedves szakmabeliek!

Nem tudjátok elmagyarázni a vírus veszélyességét tagadóknak, hogy nem úgy van ez, hogy fiatalokra veszélytelen illetve "nekem erős az immunrendszerem, legyűröm" reklámok alapján tájozódó embereknek, hogy mennyire nincs igazuk?

2021. máj. 28. 17:01
 42/52 anonim ***** válasza:
74%
41-es, én próbáltam, még engem oktattak ki, és kérdőjelezték meg a tudásomat. Gyermekkórházban gyerekek is haltak bele a covidba pedig. Nálunk meg alapbetegségek nélküli 20-30 év közöttiek is. #40-es voltam orvostanhallgató.
2021. máj. 28. 17:05
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kolléga! Igazad van! De ha már csak 1 ember komolyan veszi a válaszunkat, esetleg még vigyáz is egy picit, már nyert ügyünk van! Kitartást neked, remélem, hogy egyszer együtt dolgozhatunk!

37/N

2021. máj. 28. 17:07
 44/52 anonim ***** válasza:
50%
20-30 közötti nem sok van feltüntetve a koronavirus.gov.hu-n. Ezeket titkolja a kormány vagy nem Magyarországon dolgozol?
2021. máj. 28. 17:10
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
De, Magyarországon. Voltak pedig sajnos. Miskolcon olyan súlyos volt a helyzet ősszel, hogy a jégcsarnok is tervbe volt véve, hogy megnyitják, hogy az lesz a halott tároló. Temetkezési vállalkozónál 2 hónapja sor állt az ügyintézésnél. Nem győzték a hamvasztásokat. Most már nem, de március környékén 5 percenként hallottam a bajtársakat, hogy mentek a mentővel. Borzalmas volt a helyzet.
2021. máj. 28. 17:14
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, én minden fórumon próbálkozok. Konkrétan a kozmetikusom is lehülyéz, amiért beoltattam magam. Megmagyarázta a Pfizer veszélyeit (DNS-be épül, pár év múlva mind meghalunk agyvérzésben, politikai fogoly lettem). Hiába mondtam, hogy több fórumon részt vettünk, gyógyszerészek, pathológusok oltatták be magukat. Nem lehet meggyőzni. Ugyanígy vannak a bitang erős immunrendszerű, mindent is túlélő emberkék!

Az ápolónő válaszolgató vagyok (intenzív terápiás szakápoló)

2021. máj. 28. 17:27
 47/52 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a körmösöm mondta meg, hogy ő márpedig nem fogja beoltatni magát. Félig volt kész a körmöm, de kedvem lett volna felállni és otthagyni. Ő is ezt mondja, hogy jaj ki tudja mi lesz a hatása évek múlva, blabla. Mondom jobb lesz a lélegeztetőgépen? Ha én ráraklak szivem, élve nem jössz le onnan, csak tepsiben, dupla hullazsákban. Nem bánja. (Orvostanhallgató).
2021. máj. 28. 17:31
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Újra az ápoló vagyok. Sajnálom, hogy nem engedjük be a médiát az osztályokra. Az adás után összeomlana az eeszt, mert mindenki oltást szeretne kérni. Férjem is oltásellenes volt (nem eü dolgozó), majd 1 éjszakát igazán meséltem végső elkeseredettségemben, pedig soha nem vittem még haza a "munkát". Szerintem pont ez a beszélgetés nekem is segített, hogy ne költözzek be a pszichi osztályra. Aznap hajnalban regisztrált, reggel hívta a háziorvost hogy s.o.s oltást kér. Átállt a másik oldalra. Tudtam, hogy okos ember! Kedves kérdező! Reagálj már valamit kérlek!
2021. máj. 28. 17:52
 49/52 anonim ***** válasza:
74%

Hú, nem irigyellek titeket. 😔

En is voltam minden idióta, hogy nem mászkáltam a lanyommal (most 10hós), hogy nem engedtem ide senkit és mert beoltottam magam.

Engem csak az 'vígasztal' (és most morbid leszek), hogy az ilyen konteósok miatt valahol megis igaz, hogy a covid lassan iq alapján fog 'válogatni'.

2021. máj. 28. 17:53
 50/52 A kérdező kommentje:

Kedves Érdeklődők, nah már meg is jöttem belecsöppenve ebbe a beszélgetésbe.

Akit érdekel jól éreztük magunkat, sokat nem is kellet az orromat fújkálni :)

Amúgy oltott vagyok és azok is oltottak akikkel taliztam.

Már ha ennyire covidra terelik egyesek a szót szinte troll szerűen, azok kíváncsiságát kielégítve leírnám, hogy voltam covidos még novemberben. Nem értem ezentúl érezzem magamat kiközösítve stb.

A legszebb az egészben, hogy mindenki szinte elkapta már a környezetemben, és lám mindenkinek enyhe tünetei voltak, max influenzaszerűek.

2021. máj. 28. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!