Vendégségben illetlen dolog intézni? Mit tegyek ha mások ügyet csinálnak belőle?
Figyelt kérdés
Éppen a barátom rokonainál voltunk. Ebéd után hosszasan beszélgettünk, nekem pedig el kellett mennem ahová a király is gyalog jár, nagydolog miatt. Amolyan tálcás vécé volt, ahol előbb a porcelánra megy és majd a vízbe. Végül akkorát alkottam, hogy nem sikerült lehúznom. Valamennyire odébb ment,dobtam rá papírt, de látszott. Ahogy kijöttem rögtön a barátom jött, majd mindenféle 'ezt nevezem' megjegyzéseket tett, mikor meglátta. Anyu is rákérdezett, hogy 'te itt csináltad?!' Kellemetlenül éreztem magam. 19L.2015. aug. 15. 12:47
1/9 anonim válasza:
Ezt miért ebben a kategóriában kérdezed?
Ha szükséges akkor szükséges. Akár vendégségben is. Hülyeség ebből ügyet csinálni!
2/9 anonim válasza:
miért nem toltad le a wc kefével??
3/9 anonim válasza:
inkább a nagy dolog jöjjön ki mint a mentő
4/9 anonim válasza:
Le kellett volna huzni tobbszor hogy lemenjen
5/9 anonim válasza:
talán le kellene húzni magad után a vécét...
6/9 anonim válasza:
Nem illetlen dolog vendégségben elintézni, amit el kell intézni. Ne maradjon benned.
Viszont kifejezetten illetlen dolog azt hinni, hogy ha nem ment le a lehúzásra, akkor egy papírral letakarjuk, és rendben van. WC kefével le lehet tolni és még egyszer lehúzni. Ha nincs WC kefe, segítséget kell kérni a háziaktól az x. lehúzási próbálkozás után. Semmi esetre sem szabad a WC-t koszosan hagyni.
7/9 anonim válasza:
Illetlenség otthagyni a szarod, ennyi erővel a járólapra is foshattál volna. Szépen le kell tologatni wc kefével.
8/9 anonim válasza:
Nem az illetlenség, hogy nagydolgoztál, hanem az, hogy nem húztad le többször és nem takarítottad el agad után a végterméket.
9/9 anonim válasza:
6-os kifejtette. Gondolom, vécét sem pucoltál soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!