Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dibéteszes vagyok,27 hetes,...

Dibéteszes vagyok,27 hetes, és a mai napon nem tudtam kiszámolni hogy mennyi szénhidrátot ettem meg. (vendégségben voltunk) csak találomra ment a dolog, ez most baj?

Figyelt kérdés
Lehet hogy túl léptem, lehet hogy el sem értem a megengedett ch tartalmat. Egyedül a reggelim és a tízóraim volt meg tutira, az ebéd és vacsora nem.. ugye nem lesz gond??
2009. máj. 31. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Ma mar ne egyel semmit, es holnaptol nagyon- nagyon figyelj oda! Ha barmi van menjel be az ugyeletre!
2009. máj. 31. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe!Ha egyszer egyszer előfordul,hogy nem otthon vagy és nem tudod pontosan,hogy mennyi szénhidrátot ettél,nem lesz semmi baj!Elég,ha akkor odafigyelsz és mérsz,amikor erre lehetőséged van.Gondolom azért nagyjából tisztában vagy vele,hogy mi az,amit kerülni kell,hogy ne ugorjon meg a cukrod,így nagyon nem fogod túl lépni a keretet akkor sem,ha éppen nem vagy otthon!Ha vendégésben vagy és nem tudod,hogy menni a szénhidrát a kajában,akkor igyekezz a mennyiségen spórolni és nem lesz gond!
2009. jún. 1. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekm is volt ilyen, ráadásul karácsony előtt kellet elkezdenem diétázni.

Nekm írnom kellet egy füzetbe , hogy mit eszek+mennyi benne CH.

Volt, hogy pl. kifőzdében ettem spenótót bundáskenyárrel ebédre (50 garmm ch-t ehettem ebédre).

Ha az ember nem otthon eszik, elég nehéz pontosan kiszámolni, max. ha többet ettél ebédre, a következő étkezésnél egyél kevesebbett, de a napi előírt CH bevitelnek meg kell lenni.

2009. jún. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!