Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon náthás vagyok, ma...

Nagyon náthás vagyok, ma menjek így vendégségbe?

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 13:34
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Légy büszke magadra. Kretén.
2021. máj. 28. 14:35
 32/52 A kérdező kommentje:
A kötekedők kedvéért majd megírom, hogy elkapták e a náthámat :)
2021. máj. 28. 14:36
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Mièrt tetted fel ezt a kérdést egyáltalán?
2021. máj. 28. 14:51
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Én szemrebbenés nélkül hazaküldenélek, ha náthásan akarnál vendégeskedni.

Dehát, sokan épp elég igénytelenek, hogy asszisztáljanak a takony-nyál egybefolyós mókához.

2021. máj. 28. 14:51
 35/52 A kérdező kommentje:
Takony nyál móka ez tök jól hangzik :) Bár sztem a náthás az ember túl tudja magát a takonyfolyáson tenni, és kulturáltan kommunikálni és nem köpködni, és a mosdóban orrot fújni stb. Zsepiket nem magam köré gyűjteni stb.
2021. máj. 28. 14:53
 36/52 anonim ***** válasza:
100%

És ha Covid? Én nem mennék. Mondjuk én egy sima náthával sem szeretek másokat megfertőzni. De ha Covid, és valaki a társaságból hazavinné a beteg nagyinak például, aki belehal, én biztosan nem tudnék utána a tükörbe nézni. :(

Igen, tudom, ezt tünetmentesen is el lehet kapni, hazavinni, az óhatatlan. Olyan esetben nem is hibáztatnám magam. De úgy, hogy tünetes vagyok, és elmegyek, és aztán lesz baja valakinek, azt nem tudnám könnyen megemészteni.

2021. máj. 28. 15:29
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Én hazaküldenélek a picsába amúgy, ez színtiszta önzőség, bárhogy tálalod a dolgot.
2021. máj. 28. 15:30
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
En sem engednélek be, dehát nekem van eszem is. 🤷‍♀️🤦‍♀️
2021. máj. 28. 15:38
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Te egy igazi b.n.kó vagy. Ezen nincs mit szépíteni. Önző, felelőtlen. Nyugodtan vedd magadra a következő mondatokat: pont miattad és a hasonló agyatlanok miatt tart itt a Covid is, ahol most vagyunk. Annyi lett volna mindenkinek a dolga kB fél éve, hogy mindenki otthon marad a fenekén, nem csatangol feleslegesen, nem bandának. Miattad vagyok beöltözve a Covid osztályon napi 11 órát, és veszítünk el 30 éves fiatal embereket. Természetesen tesszük a dolgunkat, mindenkit ellátunk a végső erőinkkel is. De miért nem lehet egy kicsit segíteni a munkánkat? Ha 2 hét múlva a mai nagy beszélgetésetek az intenzíven ér véget, akkor kérlek, hogy ne kérdezz itt senkit, hogy mennyi a kis vendéglátód túlélési esélye. Főleg ne engem kérdezz privátban!

Üdv: egy ápoló a Covid osztályról.

2021. máj. 28. 16:50
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
39-es, kolléga/kollegina hagyd. Úgysem fogja fel, sőt még te vagy a bunkó. Nekem covid osztályon mikor a szolgálatot teljesítettem, a barátnőm férje ment el a szemem láttára, leállt a szíve, 1 napot volt lélegeztetőn. Orvostanhallgató vagyok. Ő is összeszedte egy ilyen felelőtlen tahó miatt. 2 hónapja halott.
2021. máj. 28. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!