Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon náthás vagyok, ma...

Nagyon náthás vagyok, ma menjek így vendégségbe?

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 13:34
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Nem azért megyek hogy lefertőzzem, hanem beszélgetni. Ennek annyi köze van a lefertőzésnek mint pl buszon ha náthással utazol együtt ennyi erővel.
2021. máj. 28. 13:52
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezed meg, ha úgyis elmész? Ha megerősítést vársz, tőlem sem kapsz. Covid előtti időszakban sem mentem senkihez betegen, náthásan. Szerintem ez tök alap. Aki beteg, otthon marad.
2021. máj. 28. 13:55
 13/52 A kérdező kommentje:
Nah látod ezért pl :)
2021. máj. 28. 13:56
 14/52 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezo, oszinten te megtudod mondani mennyi eszed van?
2021. máj. 28. 13:56
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Lehet allergia is, csak szólok. Én, ha nagyon jó fej akarok lenni a biztonság kedvéért azért egy gyorstesztet csináltatnék.
2021. máj. 28. 13:58
 16/52 A kérdező kommentje:
Ezt most hogy érted? Az a bajod, hogy náthásan van aki ki mert mozdulni otthonról?
2021. máj. 28. 13:58
 17/52 anonim ***** válasza:
90%

Tard tali van vagy mi ez a sok debil kérdés újabban? 🤦‍♀️

Ha tudom, hogy beteg vagyok, akár csak náthás is szánt szándékkal nem megyek és fertőzök, ez alap, legalábbis kultúr lényeknél.

2021. máj. 28. 14:03
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár az eddigi válaszoló nem én vagyok. Ha fertőző beteg vagy, ne menj sehová. Ezt azért covid előtt is így kellett volna csinálni.
2021. máj. 28. 14:03
 19/52 anonim ***** válasza:
85%
Te nyomorék, az a gond hogy a náthát egy vírus okozza, és simán lefertőzöd vele a házigazdákat. Ha meg covid, súlyosabb következménye is lehet. Az én küszöbömet biztos nem lépnéd át.
2021. máj. 28. 14:04
 20/52 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom kerdezo mit nem lehet erteni.

Azt ertem hogy nem gondolsz bele hogy elmesz megfertozni masokat.

Talan azt is megertem, de nem ertek vele egyet, hogy covid idoszakban leszarod hogy lehet megfertozod oket vele - ami akar a halalukat okozhatja.

Ezt eddig erted kerdezo?

Azt mar nem ertem, hogy hogy lehetsz ekkora barom, hogy itt tobbszor felhivjak a figyelmedet hogy miert ne menj, te meg olyan hulyeseget irsz hogy a fejemet is kar fogni erte.

Es ezek utan te felteszel egy olyan kerdest, hogy "Az a bajod, hogy náthásan van aki ki mert mozdulni otthonról?".

???

Es meg ezek utan sem esik le hogy mi a baj...

Ismet megkerdezem.

Megtudod mondani mennyi eszed van?

2021. máj. 28. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!