Oltott vagy? Vagy oltatlan vagy? Ezt itt a kérdés.
Figyelt kérdés
Ne izguljatok saját felmérés2021. máj. 28. 09:48
21/42 everlight válasza:
Nincs szükségem rá,már elkaptam egyszer,túléltem,tehát az én esetemben felesleges.Nincs súlyos betegségem se.
22/42 A kérdező kommentje:
21
Ez jól hangzik, de ha megkövetelik?
2021. máj. 31. 16:11
23/42 anonim válasza:
Nem vagyok beoltva,nem is leszek.
Oltatlan,reális,jó dolgokra fókuszáló nőt keresek magam mellé!
Azok az agyhalottak,akik szerint bűnös aki nem oltat meg szúrják a nyakukba az oltást ha annyira szeretik! Igyák literszámra!
24/42 anonim válasza:
Nem oltatok, olvastam egy elég neves kutató intézet nemrég kiadott tanulmányát, hogy konkrétan mi is ez a betegség, mi okozza. Így teljesen meg vagyok győződve, hogy nem a javunkat akarják. Eddig is gondoltam, de most megerősített.
25/42 anonim válasza:
"Nem vagyok beoltva...Még"
Tünetmentesen átestem rajta, így nem érzem szükségét, hogy oltassak. A másik, hogy még várnék vele pár évet. Számomra ezek a vakcinák túl gyorsan kész lettek, kutatásban és gyártásban is, így jelenleg nem tudok bennük bízni,de nem mondom azt, hogy soha nem fogom beoltatni magam.
29/N
26/42 anonim válasza:
Megvezethető embereket még arra is rábeszélnék,hogy tyúkxart egyenek a vírus ellen és mindenki enné 1 éven belül.
Üdv Magyarisztánban!
28/42 everlight válasza:
Orbán is elismerte,hogy mindenkit covid halottnak tekintik akik autó balesetben haltak meg.Vagy
29/42 anonim válasza:
28as vagy akármiben is haltak meg, azokat is. Sokan pedig el is hiszik, szégyen ez a világ
30/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindenkivel egyetértek így egyenlőre én is tartózkodom 😔
2021. jún. 5. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!