Célszerű most beoltatni magam vagy érdemes arra várni, hogy majd megszűnik a megkülönböztetés oltott és oltatlan között?
Alapvetően téves a hozzáállás. Megkülönböztetés ellen úgy lépek fel, hogy eltakarítom a megkülönböztetőt. Fertőzés ellen fegyelmezettséggel védekezem. De mivel társas lény vagyok, és a többiek zöme erre képtelen, ezért más eszközt keresek. Az oltást éppen erre találták ki.
Nem a megkülönböztetés miatt oltatom be magam, hanem mert rühellek beteg lenni. Pláne utálnék meghalni. Ilyen egyszerű.
A "sehová se mehetek" egy röhej. Kocsmába azért nem mentem, mert zárva volt. Hangversenyre is pont emiatt nem mentem. Egyébként akkor és oda mentem, amit magamnak fontosnak tartottam.
"Ha beoltataod maagd, akkor is ugyanugy elkaphatod ill. továbbadhatod a koronavírust."
Oltásellenes birkák, miért hazudtok nonstop? Nem, ez nem így van, hazugság. Lehet, hogy még decemberben így spekuláltak a tudósok és ti akkor olvashattatok ilyesmit, de azóta lefolyt némi víz a Jangcén.
Mondjátok szépen lassan utánam: "Nem, az oltottak NEM tudnak ugyanannyira fertőzni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!