Célszerű most beoltatni magam vagy érdemes arra várni, hogy majd megszűnik a megkülönböztetés oltott és oltatlan között?
"Annyira nem foglalkoztam ezekkel, hogy azt se tudtam, hogy mások évente oltatják magukat influenza ellen"
Ezért éheztek is rendesen a vakcinakereskedők. Értelmetlen volt a munkájuk.
Dönteni kell,hogy tudod-e egy időre mellőzni a kàrtyás helyeket.
Én ezt választom. Teraszozni lehet,a többi úgyis mindegy,ha november óta kibírtam most is menni fog. Aztán vagy az lesz,hogy így is elérjük a nyàjimmunitást és feloldják vagy belátják,hogy tarthatatlan és visszavonják ezt a baromsàgot.
Nekem van egy álláspontom,amu többre becsülök egy mozinál,uszodánál,stb. Nem állambácsi fogja megmondani,hogy menjek "oltakozni". Èrtem èn,hogy el lett rontva a járványkezelés ezèrt nyomjàk 0-24 az oltás propagandát(ha kiderülni,hogy ez is mennyi pénz,te jó ég...)de annak ne én szívjam már meg a levét.
Érdekes,azok az országok akik urai voltak a helyzetnek,azok remekül megvannak vakcina nélkül is.
Gusztustalan játèk,nem szàllok bele.
Ez mindenkinek a saját döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!