Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Célszerű most beoltatni magam...

Célszerű most beoltatni magam vagy érdemes arra várni, hogy majd megszűnik a megkülönböztetés oltott és oltatlan között?

Figyelt kérdés
Alapesetben nem oltatnék, de ha emiatt nem mehetek sehova, az nem jó. Kezd megtörni az ellenállásom és engedek a zsarolásnak

2021. ápr. 28. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
"Nem, az oltottak NEM tudnak ugyanannyira fertőzni"" De kit érdekel mennyire tudnak fertöznI? Tény, hogy tudnak, Erröl ennyit.
2021. ápr. 28. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

"Annyira nem foglalkoztam ezekkel, hogy azt se tudtam, hogy mások évente oltatják magukat influenza ellen"

Ezért éheztek is rendesen a vakcinakereskedők. Értelmetlen volt a munkájuk.

2021. ápr. 28. 18:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Tökmindegy hogy tudnak e vagy nem, én magasról szarok a vírusra és a járványra. Mindössze szükségem van az igazolványra, hogy visszakapjam a jogaimat
2021. ápr. 28. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Dönteni kell,hogy tudod-e egy időre mellőzni a kàrtyás helyeket.

Én ezt választom. Teraszozni lehet,a többi úgyis mindegy,ha november óta kibírtam most is menni fog. Aztán vagy az lesz,hogy így is elérjük a nyàjimmunitást és feloldják vagy belátják,hogy tarthatatlan és visszavonják ezt a baromsàgot.

Nekem van egy álláspontom,amu többre becsülök egy mozinál,uszodánál,stb. Nem állambácsi fogja megmondani,hogy menjek "oltakozni". Èrtem èn,hogy el lett rontva a járványkezelés ezèrt nyomjàk 0-24 az oltás propagandát(ha kiderülni,hogy ez is mennyi pénz,te jó ég...)de annak ne én szívjam már meg a levét.

Érdekes,azok az országok akik urai voltak a helyzetnek,azok remekül megvannak vakcina nélkül is.

Gusztustalan játèk,nem szàllok bele.

Ez mindenkinek a saját döntése.

2021. ápr. 28. 22:10
 15/18 anonim ***** válasza:
4%
Boltba is oltottan lehet menni-->Antikrisztus
2021. ápr. 29. 01:20
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
A tévedéseknek szokott a legtöbb áldozata lenni. Az influenzával keverni ezt, mint némi túlzással az atombombát a dinamittal. Végtére is, mindkettő nagyot pukkan.
2021. ápr. 29. 15:15
 17/18 A kérdező kommentje:
A legtöbb ember így is megússza tünetmentesen vagy egy kis köhögéssel. Mellesleg legyen a veszélyeztetettek saját felelőssége hogy elkapják e vagy sem. Ne tolják át rám a felelősséget.
2021. ápr. 29. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
#16 Ez így van, az influenza egy nagyságrenddel komolyabb betegség, mint a covid.
2021. ápr. 29. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!