A H1N1-ben elhunytak között milyen arányban vannak az
oltott és az oltatlan emberek?
Figyelt kérdés
Hol találok ezzel kapcsolatos statisztikai adatokat? Akár magyarországi, akár országos szinten. Érdekel még az is, hogy hány százalékuknak volt alapbetegsége korábban stb.
haggyuk mááááááááááááááááár ezt a rohadt h1n1áet, meg a hülye oltásokat is.
2010. jan. 22. 14:58
2/16 Rainmaker válasza:
Eddig 96 halálos áldozata volt ennek a vírusnak, ebből 2 volt beoltva. A vakcina elméletben csak 70%-os védelmet biztosít a vírus ellen, és ha időben beadják, enyhíti a lefolyását.
2010. jan. 22. 15:02
3/16 anonim válasza:
4 ember volt beoltva
2010. jan. 22. 15:04
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2. válaszolónak. Kedves első, te pedig tedd meg, hogy ha nem szimpatikus egy kérdés, akkor nem koptatod a klaviatúrát csak azért, hogy gyönyörködhess az ilyen és hasonló értelmetlen válaszaidban. Köszönöm
2010. jan. 22. 15:06
5/16 anonim válasza:
amikor meg 50 kisgyerekből 25beteg lett oltás mellett? látszik h hat... én iss beavagyok oltva, de van 1 sejtésem h semit sem ér..
2010. jan. 22. 15:10
6/16 Rainmaker válasza:
3. kommentelőnek igaza van, négy volt, csak elrontottam (második válaszoló)
2010. jan. 22. 15:13
7/16 anonim válasza:
Nem értem hogy az emberek miért olyan hü..ék és nem látják hogy mi történik a szemük előtt. Ez a H1N1 influenza csak egy jó bussiness volt. Felkaptak egy betegséget és mindenfélét terjesztettek róla.
Ez olyan mintha az egész világon minden normális influenzában meghaló embereket felsorolnának. Higyjétek el ugyanennyi mennyiségű ember hal meg.
Azért jó bussiness mert milyen sok vakcinákat eladtak?? Pff gondolom mennyi lóvé lehetett ám abban, aztán meg kiderült hogy a minősége másmilyen egyes országokban... stb. Na ebből is látszik...
Nyissátok már ki a szemeteket és ne csak a tévéig lássatok el!
2010. jan. 22. 15:14
8/16 Rainmaker válasza:
az az ötven kisgyerekes dolog hülyeség, nem tudom, honnan vette, de az oltás igenis hatásos, akkor is, ha azzal egyetértek, hogy túl van reagálva ez az egész H1N1-dolog. Olyan, mint egy sima influenza, csak szélesebb a veszélyeztetettek köre.
2010. jan. 22. 15:18
9/16 anonim válasza:
Az ötven kisgyerekes megbetegedését onnan vette, hogy benne volt az összes híradóban, hogy a fél intézet megbetegedett az oltás ellenére, pedig már régebben megkapták.
2010. jan. 22. 15:19
10/16 anonim válasza:
Igazából többen hunytak el benne, de csak ennyi kerül a napvilágra!Édesanyám is köztük van!De elárulom a boncolási jegyzőkönyben benne van, de amit a kórház kiadott papírt abban már egész más van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!