Fontos-e a reggeli zuhanyozás? Sztetek milyen %-os arányban gyakorolják? És wc után a zuhanyzás, vagy ha nem?
Wc után zuhanyzás? Ilyet még nem is hallottam!
Szerintem az elég nagy luxus lenne, meg hát aki nem ül naphosszat otthon az nem is tudja megvalósitani hogy rögtön utána lezuhanyozzon.
Reggel soha nem zuhanyzom, én esténként szoktam vagy amikor éjszakás vagyok (este 6-reggel 6) akkor délután indulás előtt tusolok. Kádfürdő meg abszolút nem játszik, talán 15 évvel ezelőtt volt benne részem. Szerintem a zuhanyozás gyorsabb is meg gazdaságosabb is. Az az igazság sokszor még tiszálkodni sincs időm!
Jézusom! Én simán lefekszem fürdés nélkül, sőt volt hogy 2-3 nap egymás után nem zuhanyoztam! Az sem viselt meg egyáltalán.. Na jó nem kukoricát kapáltam a földön, de akkor is..
Én sosem értettem miért kell naponta többször fürdeni, meg hogy nem tud lefeküdni fürdés nélkül ez nekem nagyon furcsa és szerintem nem is normális dolog!
Másrészről pedig iszonyatos pazarlás. Meddig lesz elég víz ehhez szerintetek?
Afrikában meg a világ egyes részein meg szomjanhalnak az emberek..
Nincs elég víz és a szakértők szerint Magyarországon sincs már messze az az idő( az iszonyatos víz felhasználás miatt) amikor majd inni sem lesz elég, nemhogy fürdeni, naponta többször...
Nem féltek ettől? Havonta sem lehet majd tisztálkodni, nemhogy naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!