32 éves vagyok, igazából már gyerekkorom óta jelezve volt a szüleimnek, hogy hanyag a tartásom. Sajnos az évek alatt megszoktam ezt az allapotot. Kicsit elore is görbül a hátam. Tudom, nem szabadna eddig húzni. Van bármi ötletet?
Figyelt kérdés
Masszázs, csontkovács..stb2021. máj. 21. 18:24
2/7 anonim válasza:
Nevetséges, hogy 32 évesen a szüleidet hozod fel. Az utóbbi 14 évben mire vártál?
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy irtál, ez sokat segített.
2021. máj. 21. 19:16
4/7 anonim válasza:
Ortopédia, gyógytornász. Nem 2 perces dologgal lehet ezt megoldani, figyelj arra, hogy az előírt tornád rendesen csináld.
5/7 mi a fene válasza:
Én is így voltam, szüleim odafigyeltek, és lehet nem a legjobb módszer,de évekig sámlin ültem a nagyasztalnál étkezés közben. A lányomat gyógytornászhoz járattuk pont emiatt, aztán később egyedül csinálta a gyakorlatokat.
6/7 anonim válasza:
Gerincferdülésre, rossz tartásra felnőttkori Schroth terápiát is szoktak javasolni. Nekem egy gyórtornász mondta, hogy az király, nem voltam még.
7/7 anonim válasza:
Nekem kétféle gerincferdülésem van, tinikoromban kellett járnom gyógytesire.
Eleve igyekszem minél többet sportolni, otthon csinálni a gyógytesis hátizom, hasizom gyakorlatokat, találtam a neten újabbakat. Úszás is jó, elvileg a falmászás is.
Ha olyan élethelyzetbe kerülök, hogy lesz időm, akkor felkeresek valami magán gyógytornászt.
Neked is ezeket javaslom, de minél előbb, mert fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!