Akkor msot kiveszik a mandulámat? Milyen esetekbe veszik ki?
Figyelt kérdés
sziasztok. az egész jo pár éve kezdödöt, mindig be volt dagadva a nyirog csomom és fájt mentem orvoshoz (többhöz is) de senki se foglalkozott vele. mostanábba egyre sürübb alig tudok nyelni aztán másnap helyre jön.a hajam is nagyon hullik (azt mondta anyukám hogy a hajvasalás miatt de ez már durván hullik!) aztán elmentem megint orvoshoz de nem votl az enyém szoval mentme másnak a rendelésére ö az mondta be van gyuladva az egész bal mandulám és valami kronikás gyuladás ami mindig vissza jön és ettöl lehet a haj gyuladás. ma kértem beutalot az orvosomhoz(ma nincs bedagadva) szoval ma megyek pestre orvoshoz.szerintetek ki veszik? (ha ma nincs bedagadva?) és mit ekzdjek a hajammmal ha nem veszik ki? elöre is köszi.(jah és milyen esetekbe szokták kiszedni? csak mandula gyulladásnál??)2010. aug. 24. 10:56
1/1 anonim válasza:
Szia! A hajad hullása lehet attól ha krónikus a mandulagyulladásod! nekem is az volt és nemrég ki is vették azóta semmi bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!