Miért van az hogy állandóan elmegyek az önbizalmam?
Egyszer tök jó kedvem van meg életkedvem is, de van olyan nap mikor teljesen elmegy, és iskolába se akarok menni mert nagyon stresszes emberek közé menni..
És ma is leszólított egy bácsi hogy le akart sz...i (budapesten) és gondolom az is azért volt, mert melegnek nézek ki..=(
Nincs olyan, hogy valaki melegnek néz ki. :D Hidd el tudom... A lánynak öltözött, agyon sminkelt srácokat meg hagyjuk, szerencsére nincsenek sokan. (Amúgy nem lenne velük bejom, de miattuk mindenki azt hiszi, hogy az összes meleg olyan, mint ők) Amúgy meg veheted bóknak is (bár elismerem, hogy elég furcsa módja a bókolásnak), hisz, ha leakart szopni, akkor biztos nem gondolt téged csúnyának.
Amúgy jól írja az előttem válaszoló, ez a tinikór. :D
Egyszer egy öregember odavetette nekem és a nővéremnek halkan, sejtelmesen, ahogy leszálltunk a metróról, hogy "vastag kaki :O "
Betegek, ez van. Nem kell tőlük megijedni, éppen a megbotránkoztatás a céljuk. Röhögd ki, neki fog elmenni az önbizalma.
Az identitásod még alakulóban van, a tested is, egyáltalán nem kell emiatt szégyenkezned, mindenki átesik rajta. A hangulata az embernek meg változik felnőttként is, de addigra megtanulod értékelni magad annyira, hogy ez az önbecsülésedet ne ássa alá teljesen.
A témában (önbizalom, önbecsülés, önértékelés) javaslom Pál Feri videóit megtekintésre.
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
4# Azt hogy menjen a p..ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!