A háziorvosom nem javasolja, hogy beoltassa magam. Tényleg nem ajánlott?
Voltam a hét elején a háziorvosomnál, gyógyszert felíratni meg beszélni vele az oltásról. Azt kell rólam tudni, hogy vérnyomás-csökkentőt szedek már majdnem 2 éve. 28/F vagyok, családi örökség a magas vérnyomás, 25-30 éves kor felett mindenki szedi a családban, életviteltől függetlenül. Kérdeztem tőle, hogy mik a tapasztalatok az oltással. Azt mondta, hogy az én esetemben ő biztosan nem adatná be, mivel megemeli a vérnyomást nagyon sok embernél. Eddig éves szinten úgy 10 a körzetébe tartozó embernek kellett vérnyomás-csökkentőt felírnia. Amióta elkezdődtek az oltások, már 150 embernél tart. Tehát több mint meg 10-szereződött a magas vérnyomásos probléma mióta oltják az embereket. Mondta, hogy neki is kell már szednie, pedig az ő családjában senkinek nem volt még magas vérnyomása, neki se, csak az oltás után pár héttel jött elő. Emiatt azt mondta, hogy ha már eleve magas, akkor az még nagyobb kockázatot jelent. Volt akinek így adták be, azóta 3x erősebb gyógyszerre kellett váltania, pedig már hosszú évek óta szedte azt a gyengébbet.
Szerintetek akkor én ne is adassam be magamnak a Covid elleni oltást? Vagy inkább vállaljam azt be, hogy jó eséllyel még inkább tönkreteszi a vérnyomásomat? Tehát a kérdés, hogy ilyen esetben vajon megéri-e beadatni. Eddig is hezitáltam a beadatásával, ezért is csak most mentem el, de így már még inkább nem tudom, hogy melyik a jobb döntés.
Itt sok az orvos, meg a virológus, illetve azok is sokan vannak, akik kenik-vágják az immunrendszert.
Hallgass rájuk, semmiképpen ne az orvosodra...
Amúgy mindenki azt mondja, ha az orvos javasolja az oltást, hogy hallgatni kell rá, csak akkor ne hallgass rá, ha azt mondja, hogy ne adasd be.
Szóval érted mi van?!
Mármint újabban mindenkit érdekel az egészsége, én azt is eltudom képzelni hogy többen mentek elorvoshoz mint eddig.
Pontosan így van. Sokaknak eddig is volt magas vérnyomása, de tojtak rá, nem mentek orvoshoz, mert minek, most meg minden aprósággal rohannak, és minden a covidra, meg az oltásra van fogva.
Na ja... Mondta az én háziorvosom h még a környező falukból is telefonálnak mert mindenki lobbizik a karanténra
Meg aki nem akarja magát oltatni brahiból annak találjanak már vmi betegséget h miért ne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!