Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan emberek,...

Tényleg vannak olyan emberek, akik azt gondolják, hogy az asztmaroham fejben dől el, és emiatt lenézik az ezzel küzdőket?

Figyelt kérdés
Néhány helyen olvastam ilyet, hogy sokan gondolják azt, hogy az asztmaroham fejben dől el, vagy hogy az egész csak egy szimuláció. Nem találkoztam még ilyen emberrel, van valakinek ezzel negatív élménye, vagy olyan felhasználó, aki ezen emberek közé tartozik?

2021. máj. 7. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%

9-es

De, nálam pontosan úgy van, beveszem a gyógyszert és agyam megborult kémiája helyreáll/t. Én nem szinten tartani akartam/akarom, hanem a tünetmentes, 100%-os állapotot. És ezt el is értem.

2021. máj. 10. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
(Csak egy megjegyzés: még ha tudnánk is, hogy egészen pontosan milyen hibásan működő kémiai folyamatok játszódnak le a pánikroham folyamán az agyban, az nem lenne elég ahhoz, hogy ezeket ki is tudjuk javítani. Ahhoz fel kell fedezni a megfelelő vegyületet, és a célhelyre is kell juttatni, súlyos mellékhatások okozása nélkül. Nem olyan triviális feladat.)
2021. máj. 10. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!