BMI 16,6? Sovány, pont jó? Vagy ez milyen?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, azt mondják, hogy túl sovány vagyok.
Nem nagyon akarok hízni.
Figyelek az egészséges táplálkozásra, érzésre eszek, amennyi jól esik.
Heti 5-7-szer edzek 1-2 órát, néha kicsit túlzásba esek és többet.
2021. ápr. 28. 11:26
11/14 anonim válasza:
Irigység? Látszik, hogy sokat gondolsz magadról.
12/14 anonim válasza:
Hát, mivel itt próbáljátok bizonygatni magatoknak, hogy csak sovány vagyok és nem vagyok izmos, kötözködtök velem, rosszindulatúak vagytok, ebből pont az jön le, hogy irigyek vagytok.
13/14 anonim válasza:
#10 miért lennék irigy, mikor én is évek óta edzek? xd Pont ezért tudom, hogy a te magasságoddal ennyi kg-val max a fejedben vagy izmos. 157 cm és 46 kg vagyok, szóval szinte ugyanolyan alkatunk van és pontosan tudom, hogy amikor nyitva vannak a kondik és tudok normálisan edzeni, akkor 50-52 kg szoktam lenni. Na olyankor van izom a fenekemen, combomon stb. Jelenleg szimplán vékony alkat vagyok, nevetséges lenne másnak nevezni.
14/14 anonim válasza:
Aham, mert te pontosan tudod így látatlanban, hogy rajtam, az én genetikám szerint, hogyan oszlik el a zsír és az izomzat, plusz mennyire vagyok formás. 🙄
Oké, ma is tanultam valamit, csak annyit, hogy tudatlan h.lyékkel ne álljak le beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!