BMI 16,6? Sovány, pont jó? Vagy ez milyen?
Fiatal lány vagyok, azt mondják, hogy túl sovány vagyok.
Nem nagyon akarok hízni.
Figyelek az egészséges táplálkozásra, érzésre eszek, amennyi jól esik.
Heti 5-7-szer edzek 1-2 órát, néha kicsit túlzásba esek és többet.
A BMI egy kalap sz..rt se ér. A BMI szerint sovány vagyok, mert 159 centihez 46/47 kg vagyok 30 évesen, csak azt nem veszi figyelembe, hogy azért izmos is vagyok. Teljesen jó alakom van.
Jobb, ha figyelmen kívül hagyod a BMI-t.
Nem azt írtam, hogy body builder vagyok, hanem hogy izmos is, tehát nem csak zsír van rajtam!!!
Vagy esetleg segítsek még jobban értelmezni a leírtakat?
Ha fiatal vagy, még hízni fogsz, és ez normális, ez szükséges. Arra kell figyelned, hogy az edzést ne vidd túlzásba, vagy ha túlzásba viszed, hagyj magadnak időt regenerálódni, egyél eleget utána.
Mert az egészséged kárára is mehet. A hormonokkal nem szabad játszani, nehéz rendberakni utána.
#7-8
Látom az irigység azért dolgozik. Nem nektek hiszek, akiknek fogalmuk sincs, hogy hogyan nézek ki, hanem a tükörnek és a fotóknak.
Bocsika, ki kell, hogy ábrándítsalak titeket, de ezzel a súllyal is van rajtam izom, főleg a felkaromon, combomon és a fenekemen.
Nincs testképzavarom, pontosan tudom, hogy honnan, hova jutottam és milyen változásokon mentem keresztül.
De hogy jobban felvilágosítalak titeket, kb 6 éve 10 kg-s súlyzóval edzem otthon, járok futni, guggolásokat, kitöréseket végzek, plusz egyéb izomerősítő gyakorlatokat és kardió edzéseket. Mostanság rákaptam az ugrálókötelezésre 6 percet végig ugrálok megakadás nélkül. 60 percet tudok megállás nélkül hullahoppkarikázni. Múlt vasárnap egy órát megállás nélkül végig futottam.
Mindegy. Azt hisztek, amit akartok, ez a ti döntésetek, sőt az is, hogy mennyire vagytok nyitottak, és mennyire tudjátok elfogadni, hogy az egótok által vélt valami, nem mindig igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!