A koronavírus velünk marad, úgy néz ki. Hajlandóak lennétek hosszú távon betartani az alábbi óvintézkedéseket?
Idegenek közötti távolságtartás: a személyes tér (amelybe nem illik belépni) 1,5-2 m-re kiterjesztése, ahol csak mód van rá.
Közösségi terekbe (boltok, közintézmények, munkahelyek, iskolák, óvodák, színházak, mozik, éttermek, különféle szolgáltatók stb...) belépés előtt kötelező kézfertőtlenítés kihelyezett (érintésmentes) adagolókból.
Bármilyen légúti megbetegedés esetén kötelező maszkhasználat, amíg a tünetek fennállnak.
Munkahelytől, iskolától kötelező távol maradás, akinek cseppfertőzéssel terjedő betegsége van, gyógyulásig.
Egészségügyben, szociális intézményekben dolgozóknak kötelező maszkhasználat, amíg a betegeket, bentlakókat látják el.
Külföldi utazás után 1 hét otthonmaradás, vagy kötelező maszkhasználat mindenütt.
Viszont ezek mellett minden visszatérne a normális kerékvágásba.
Igen minden vírus mutálódik ez tény, de egyiknél sincs ekkora pandémia, mint a Covidnál. El kell fogadni, hogy ez itt marad velünk. Oltás is van rá.
Úgy állítják be mintha egy pestis, vagy kolera lenne...
Eddig is létezett ilyen betegség, csak nem Covid volt a neve.
Melyik az a betegség?
Ami ekkora kórházi igénybevétellel és középkorúak ilyen mértékű halálozásával járó pandémiát okozott a 20-21. században?
Tüdőgyulladás, légúti betegségek, eddig is voltak.
Kérdező ugye tudod, hogy hamisítva van a halálozás? Lassan mindegyik halottra Covidot írnak. Meg azokra is akiket elütött az autó, de már voltak Covidosak.
Szerintem kicsit tényleg agymosott vagy. Média veszélyesebb, mint a koronavírus.
Ez csak a COVID-halálozással kapcsolatos elterjedt tévhit. Hogy ne mondjam, álhír. Szót sem érdemel.
Amúgy, nem olvastad el a kérdésemet figyelmesen:
"ekkora kórházi igénybevétellel és középkorúak ilyen mértékű halálozásával járó pandémiát okozott a 20-21. században?"
Mégis mi a különbség ha idegennel vagy ismerőssel vagy egy légtérben? Ha tartani kell a 2m-t akkor mindegy h idegen vagy sem. Csak az egy háztartásban élő lehet kivétel.
Egyszerűen el kell fogadni hogy van ez a vírus, sokaknál komoly tüneteket okoz, néhol halált is. Tetszik vagy sem, előbb-utóbb elfogynak azok akikre nézve halálos, mert meghalnak vagy oltás által kikerülnek a rizikóból.
Sajnos ez van. Mikor a pestis vagy a spanyolnátha dúlt, rengetegen meghaltak akik genetikailag nem voltak ellenállók, mert ugye akkor nem volt védekezési mód. Az emberiségből egyszerűen kigyomlálódott az a csoport aki nem volt immunis. A betegség így tűnt el.
Én nem a jelenlegi intézkedésekről írtam, hanem azok sokkal light-osabb verziójáról. Miért akarnál totál idegenekhez 2 m-nél közelebb kerülni? Viszont, akivel épp találkozás céljából mentetek oda, attól nem kellene 2 m-re lenned! Én ezt írtam!
Amit a pestisről meg a többiről írsz, remélem nem gondolod komolyan! Ne védjük meg az embereket, hagyjuk elpusztulni a gyengéket? Tényleg egy ilyen világban akarsz élni? Én nem.
Bár, ahogy elnézem az emberek erre a járványra tanúsított viselkedését, félek, előbb-utóbb sajnos egy olyan apokaliptikus világban találjuk magunkat, mint amit egyes filmsorozatokban ábrázolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!