Vannak-e valamilyen óvintézkedések a Plazma-centerekben és milyenek?
Múlt hétfőn adtam utoljára.
Akkor még csak annyit kérdeztek pluszban, hogy jártam-e egy hónapon belül külföldön.
Valamint még inkább növekedett a jelentősége a plazmaadásnak, és a véradásnak is. Mivel egyre több embert zárnak ki, így egyre kevesebb a készlet.
Most én is agyalok rajta, hogy menjek-e. A saját egészségem fontosabb. Még ha nem egy nagy bevásárlóközpontban lenne, akkor nem is gondolkodnék. De mivel egy Plazában van. Hát nem tudom...
Múlt hétfőn adtam utoljára, akkor még annyit kérdeztek pluszban, hogy voltam-e egy hónapon belül külföldön.
Valamint most még inkább jelentősége van a minél több donornak, mert sokakat kizárnak innen is, akár a véradásból, így a készletek vészesen fogynak.
Agyalok rajta erősen, hogy menjek-e, az egészségem mégiscsak fontosabb. Még ha nem egy Plázában lenne, de sajnos ott van.
Nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!