Milyen ovintézkedéseket tesztek a koronavirus ellen?
Figyelt kérdés
Én már nem csak kezet mosok, hanem a konzervet amit hazahordok ugyanugy megmosom szappanos vizzel, meg minden mást amit lehet. Zárt virslit,tejesflakont, mindent, csak a kenyeret nem. És vettem egy biciglit igy a buszokat villamosokat is kihagyom.2020. márc. 15. 20:19
1/19 anonim válasza:
Jól teszed. Ezek okos lépések.
Kenyeret is érdemes lenne csomagoltat.
2/19 anonim válasza:
Ettől még akárki rádköhöghet.
A konzervet, meg azokat amik zártak valahogy haza kell vinned, a boltban ugyanúgy megfogod. Ettől mondjuk még nem baj, ha megmosod.
3/19 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy zacskos kenyeret megmosott kézzel felbontom annélkul hogy a kenyérhez érnék,és hátrahuzom a zacskot, majd a fiam aki szintén megmosta a kezét a zacsko kulsejének érintése nélkul kiemeli a kenyeret és átteszi egy steril zacskoba. Utána meg a zacskot kidobnám s ujra kezetmosnék. Lehet tulzás, de idős édesanyánkkal élunk, aki jol tartja magát de veszélyeztetett. Kár lenne ha elkapná, miközben minden nap elment még vásárolni amig nem jött a járvány s ha lecseng ujra megtehetné, már most is hiányzik neki a szabad mozgás.
2020. márc. 15. 20:32
4/19 anonim válasza:
Ha van N95 maszk vagy félálarc ideje elkezdeni hordani.
5/19 anonim válasza:
Én olyat, mint az év 366 nqpján. Mindig kezet mostam, ha hazamentem fertőtlenítő szappannal, c-vitamint, gyógycseppet szedek. Jobban nem. Nem foglalkozom vele, rá se gondolok, nem érdekeo, minden második ember az utcán a koronáról beszél, unom hallgatni, bedugom a fülest és zenét hallgatok. Csak érint engem is, mert a boltban elkapkodták a fertőtlenítő szappant és venninakartam, nem ezért amit most mondogatnak, hanem mint már mondtam az év minden napján használom és most fogyott el venni akartam, nincs.
6/19 anonim válasza:
Én még a kenyeret is megmosom!
8/19 A kérdező kommentje:
Ha megpriritjuk a kenyeret az teljesen véd? Vagy zsirban megsussuk? Fokhagymát dözsölve rá, igaz a fokhagyma ltalánoan véd sok virus ellen de ugy tudom a koronára nem igazolták és nem cáfolták. De ártani nem árt, s vannak más jo hatásai ahogy a kerékpárnak is.
2020. márc. 15. 20:36
9/19 anonim válasza:
60-80 fok szétkapja 6 perc alatt. Tehát a pirítás jó.
WHO ajánlásokat tartasz be, így teljesen korrektül jársz el.
10/19 anonim válasza:
Azert ne ess tulzasba, jo lesz az a zacskos kenyer ugy ahogy van. A zacskon belulre nem maszott a virus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!