Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen ovintézkedéseket...

Milyen ovintézkedéseket tesztek a koronavirus ellen?

Figyelt kérdés
Én már nem csak kezet mosok, hanem a konzervet amit hazahordok ugyanugy megmosom szappanos vizzel, meg minden mást amit lehet. Zárt virslit,tejesflakont, mindent, csak a kenyeret nem. És vettem egy biciglit igy a buszokat villamosokat is kihagyom.
2020. márc. 15. 20:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De kivulre igen, s ha megfogom kivul majd utána a kenyeret akkor menten szörnyethal itt mindenki.
2020. márc. 15. 20:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyébkéként ugy vagyok vele, hogy egyszer szigorubb intézkedéseket hozok, amik esetleg enyhe tulzások is, ahogy eszembe jut, egész addig mig végul le nem cseng. Ezért érdekelnének plusz ötletek.
2020. márc. 15. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Semmit nem teszek pluszba. A kezem eddig is mostam...nem csak most szoktam rá, senki arcába nem köhögök ahogy eddig sem. Megyek dolgozni minden nap. A gyümölcsöt, zöldséget megmosom ahogy eddig is. De hogy konzervet..meg kenyeret... édes Jézus gyere le...

Mennyire kell ehhez elme roggyantnak lenni de komolyan?

Pocsékold a szappant, amit így is alig lehet kapni, meg a vizet ilyen marhaságokra.

Gondolom az ilyen emberek vittek haza 50 kg cukrot is.

2020. márc. 15. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 Majd térjünk erre vissza 1-2 hét múlva amikor mensi betétből próbálsz maszkot csinálni mert annyira rettegsz.
2020. márc. 15. 22:22
 15/19 A kérdező kommentje:
ja mert már a melltarto is hiánycikk lesz
2020. márc. 15. 22:23
 16/19 anonim ***** válasza:

14es tudtad e hogy a maszk semmit nem ér kB? Tudod cseppfertőzés.. Még a szemeden is fel tud szívódni.

De vàsàroljàtok fel olyan elől akinek tényleg kellene. Pl. Transzplantàció utàn

Én nem vagyok hajlandó pànikolni.

2020. márc. 16. 16:40
 17/19 A kérdező kommentje:
transzpalntácio után sokkalta szigorubb intézkedések kellenek, mintsem ami maszkkal megoldhato. s masz se ilyen vacak kell. ezek a maszkok kb arra jok hogy valahányszo önkéntelenul az arcodhoz nyulsz észreveszed h maszkot fogsz s tudasoul benned mi is van. erre viszont nagyon jo.
2020. márc. 16. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Az FFP3-as maszk és P3 gázálarc ér valamit egyedül.

Illetve ha az emberek 99%-a hordaná az orvosi maszkot, akkor a cseppfertőzés ki sem tudna jutni.

Ha csak pár ember hordja az tényleg semmit se ér... talán már 60% is érne valamit, mert nagy esélye van, hogy a lappangó fertőző száján van.

2020. márc. 16. 18:30
 19/19 A kérdező kommentje:
kijutás ellen sokat véd. akin van maszk az nem fertőz.
2020. márc. 16. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!