Átestem a koronavírus fertőzésen még május vége felé. Mikor jön meg az igazolványom?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 08:56
11/14 anonim válasza:
Tegyük hozzá azért, hogy a kormány azt se tudja merre van az előre, szóval valahová az egy hónap-végtelen közé raknám.
12/14 anonim válasza:
1-es
Ha májusban lett volna, az sem zárja ki. Csináltat egy antitest tesztet, aztán ha van, +4 hónap.
13/14 anonim válasza:
Március közepén kaptam el, április 9 körül megjött a kártya. De a családból csak nekem, a többieknek azóta se.
A papírt, amit adtak a pozitív vizsgálatról scanneld be, és a magyarorszag.hu egészségügyis menüjében van egy almenü, az igazolt betegség utáni kártyaigenylésről. Nem pótlás csere. Van egy másik.
Keresd meg, töltsd ki, töltsd fel a papírt, küldd be.
Kíváncsi vagyok mikorra küldik ki...
14/14 A kérdező kommentje:
Már megkaptam, köszönöm! :)
2021. ápr. 30. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!