Ha megkapom a koronavírusos elleni védőoltást és az igazolványt, akkor teszt nélkül át mehetek látogatóba Ausztriába és vissza?
Szerintem nincs még erről hivatalos állásfoglalás.
Én is érintett vagyok, mert a fiam Ausztriában él, és jó lenne már újra látogatni menni. De osztrák oldalról sincs semmi biztos információ még.
3: NEM-NEM!
" [link]
"Befreien ein positiver Antikörper-Test oder eine Corona-Schutzimpfung von den Quarantänebestimmungen bei der Einreise nach Österreich?Inhalt zuklappen
Nein. Ein Antikörper-Test dient lediglich zur persönlichen Information. Aktuell befreit das Vorlegen eines positiven Antikörper-Tests von keinerlei Quarantänemaßnahmen.
Dies gilt auch für die Corona-Schutzimpfung. Es liegen derzeit noch nicht ausreichend Studienergebnisse darüber vor, ob die verfügbaren Impfstoffe die Weitergabe der Infektion beeinflussen oder ob die Impfung nur einen Eigenschutz bietet. Daher müssen sämtliche Schutzmaßnahmen auch von geimpften Personen eingehalten werden."
5: ez ostobaság!
Egyrészt nem tudhatod, hogy később hogyan fogják engedélyezni, másrészt ha nem utazol, akkor is jó pár hónapig biztonságban lehetsz...
Nem.
És kár volt úgy sietni. Mire lesz egységes szabályozás, a tied már pont lejár... Aztán mire megint beadatod, már nem lesz jelentősége, mert nyájimmunitás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!