Mikor jönnek levenni a covid tesztet?
Házi orvost hívtam. Azt mondja h akkor kéri a mentőt h jöjjönek levenni a tesztet. De azt nem tudta megmondani mikor. És lassan 1 nap is eltelik és semmi..
Mennyi idő alatt jönnek ki tesztelni?
Árulja már el valaki, mi köze a teszt eredményének a fizetéshez???
És honnan tudná ezt a mintát kiértékelő?
Több olyan embert ismerek, akinek a fizetése minimálbér körüli, vagy alatta lévő nyugdíjas. Meg olyat is, akinek magasabb fizetés mellett lett negatív a tesztje!
Különbséget max abban látok, hogy egy gyári dolgozó inkább leplezi, ha beteg, amíg nincs komoly tünete, mert a táppénzből nem tud megélni.
#7: Szerintem ezt hívják úgy, hogy paranoia.
Nekem ma teszteltek pozitívat. Gyorsteszt, szóval kb 3-4 perc után megvolt az eredmény...
Ja, nemrég kórházban voltam, akkor még negatív lett a PCR is. Illetve januárban kétszer teszteltek, szintén kórházban, akkor is negatív volt. Jah, és a betegszabadság nem 2 hét, hanem 3. De most ez sem érint engem, idén még nem dolgoztam, folyamatos táppénzen vagyok.
A húgomnak decemberben szintén a gyorsteszt lett pozitív, és pozitív esetén nincs PCR teszt. Minimálbéres. A férje szintén gyorstesztet lett pozitív, rokkantjáradékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!