Megkaptam a védettségi igazolványt,egy plasztikkártyát,hogy be vagyok oltva.De mire megyek vele?Mit érek vele?
Figyelt kérdés
Egy borítékban küldték ki postán,tegnap kaptam meg.A kártya a borítékban lévő papírra volt ráragasztva,a papíron viszont nem volt rajta milyen jogosultságaim vannak.Azért,mert nincsenek?Csak a későbbiekben tudom használni ezt a kártyát?2021. márc. 25. 09:54
1/22 anonim válasza:
Ez a századik ilyen kérdés egyébként...A jelenlegi infók szerint még semmire nem jó az a kártya és ki tudja mire lesz jó és mikortól.Kérdezd a miniszter elnök urat
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,akkor csak elrakom a személyi és lakcímkártya mellé aztán egyszer majd jó lesz valamire:)
2021. márc. 25. 09:57
3/22 anonim válasza:
Mire jó lesz valamire le jár és megint olthatod magad. Csúnya gonosz vírus ez. Félévente kell ellene oltással védekezni.
4/22 anonim válasza:
Ezt nem értem én sem, hogy mire kiderül mire is jó tulajdonképpen, addigra megint oltathatod magad. Vagy mire lesz ennek értelme, addigra "eltűnik" a vírus és ugyanolyan lesz mint egy szokásos influenza járvány.
5/22 anonim válasza:
Nem lesz különleges jogköröd. Átvertek.
6/22 anonim válasza:
Ez az igazolvány jogosít fel arra, hogy a többi beoltottal együtt bemehetsz moziba, koncetre, színházba.... oh várj, hiszen nem is nyitnak ki ezek a helyek. Akkor tényleg csak felesleges pénzköltés az állam részéről ismét.
Üdv,
éniskaptammúltkorplasztikkártyát :)
8/22 anonim válasza:
Annyi elonyod lesz, hogy ki tudsz irni napi 2 kerdest a politika topikbaba, hogy "nem lehetne az oltatlanoknak 24 oras kijarasi tilalmat bevezetni? Ui: mert nekem megvan a vedettsegi kartyam"
10/22 anonim válasza:
A pároménak van lejárati ideje, mert beteg volt, az oltásoson elvileg nincs ilyen dátum.
Elvileg ezzel lehet majd eljutni/bejutni bizonyos helyekre, zártterű szolgáltatásokra pl szállodák, fürdők, mozi... stb. De igazából ez még nincs kidolgozva csak egy látszat dolog, hogy azt higgyék az emberek, hogy történik valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!