Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megkaptam a védettségi igazolv...

Megkaptam a védettségi igazolványt,egy plasztikkártyát,hogy be vagyok oltva.De mire megyek vele?Mit érek vele?

Figyelt kérdés
Egy borítékban küldték ki postán,tegnap kaptam meg.A kártya a borítékban lévő papírra volt ráragasztva,a papíron viszont nem volt rajta milyen jogosultságaim vannak.Azért,mert nincsenek?Csak a későbbiekben tudom használni ezt a kártyát?

2021. márc. 25. 09:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Ez a századik ilyen kérdés egyébként...A jelenlegi infók szerint még semmire nem jó az a kártya és ki tudja mire lesz jó és mikortól.Kérdezd a miniszter elnök urat
2021. márc. 25. 09:55
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,akkor csak elrakom a személyi és lakcímkártya mellé aztán egyszer majd jó lesz valamire:)
2021. márc. 25. 09:57
 3/22 anonim válasza:
94%
Mire jó lesz valamire le jár és megint olthatod magad. Csúnya gonosz vírus ez. Félévente kell ellene oltással védekezni.
2021. márc. 25. 09:58
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Ezt nem értem én sem, hogy mire kiderül mire is jó tulajdonképpen, addigra megint oltathatod magad. Vagy mire lesz ennek értelme, addigra "eltűnik" a vírus és ugyanolyan lesz mint egy szokásos influenza járvány.
2021. márc. 25. 10:02
 5/22 anonim válasza:
51%
Nem lesz különleges jogköröd. Átvertek.
2021. márc. 25. 10:16
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Ez az igazolvány jogosít fel arra, hogy a többi beoltottal együtt bemehetsz moziba, koncetre, színházba.... oh várj, hiszen nem is nyitnak ki ezek a helyek. Akkor tényleg csak felesleges pénzköltés az állam részéről ismét.

Üdv,

éniskaptammúltkorplasztikkártyát :)

2021. márc. 25. 10:19
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
xdD
2021. márc. 25. 10:27
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Annyi elonyod lesz, hogy ki tudsz irni napi 2 kerdest a politika topikbaba, hogy "nem lehetne az oltatlanoknak 24 oras kijarasi tilalmat bevezetni? Ui: mert nekem megvan a vedettsegi kartyam"
2021. márc. 25. 10:27
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
xd
2021. márc. 25. 10:28
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

A pároménak van lejárati ideje, mert beteg volt, az oltásoson elvileg nincs ilyen dátum.

Elvileg ezzel lehet majd eljutni/bejutni bizonyos helyekre, zártterű szolgáltatásokra pl szállodák, fürdők, mozi... stb. De igazából ez még nincs kidolgozva csak egy látszat dolog, hogy azt higgyék az emberek, hogy történik valami.

2021. márc. 25. 10:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!