Elhunyt közeli hozzátartozóm, családtagom temetése utáni feszültség, szorongás ellen hogyan küzdjek?
Ma megyek először dolgozni a temetés után, de még a veszteséget sem tudtam felfogni, a temetés szertartásával sem enyhült a gyász, tudom ez sok idő.. Az a baj, hogy ma mennem kell már dolgozni, de egyik pillanatban sírógörcs a másik pillanatban olyan feszültség van bennem, hogy félek felrobbanok. Emberekkel dolgozom, nem engedhetem meg magambak ezt, muszáj valahogy uralkodnom magamon. A legőszintébben azt érzem, minden és mindenki idegesít, félek, rettegek, nem fogom tudni elviselni a kollégák jelenlétét sem, vagy esetleges kérdéseiket.
Ideges vagyok, belső szorongás van bennem, legszívesebben nem mennék emberek közé, de mindössze pár nap járt a haláleset miatt rendkívüli szabadságként és sajnos nincs aki helyettesítsen. Úgy érzem, belebetegszem.
Kérem, valaki adjon tanácsot, segítséget!
Köszönöm szépen előre is!
Lehet félreérthetően fogalmaztam, most egyértelműsítek:
A táppénzen ne gondolkodj, LÉPD MEG ha ennyire nehéz most számodra a sok ember jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!