Magas vérnyomásban szenvedek. Sok az életemben a stressz, a feszültség, az idegeskedés. Mit tehetek ellene?
Kb 8 éve figyeltem fel a magas vérnyomásra (első gyermekem vártam, amikor diagnoztizálták). Eddig szedtem a csökkentőt és elvoltam. De mostanában súlyosbodott az állapotom. Alvászavarral, emiatt koncentráció- és teljesítmény csökkenéssel küzdök, pár napja állandó hasmenésem van és mivel éjszaka nem alszok, napközben eltudnél aludni olyan fáradt vagyok, de mire este lefekszem már nem tudok elaludni.
Tudtok javasolni valamit?
Pszichiater.
Ha idegi alapon is magas a vernyomasod a haziorvos hiaba kezel nagyobb, erosebb gyogyszertol is magas lesz.
A tüneteid ugyanazok, mint az enyémek, ezt akár én is írhattam volna. viszont az alvászavar és a hasmenés akár cukorbetegségre is utalhat, nekem is az van. Nem ártana kivizsgáltatnod.
Nekem amikor már tényleg síkideg voltam, némi nyugtató segített az elalvásban.
Rexetin sima szerotonin visszaszivodas gatlo.
Annak semmi mellekhatasa nincs.
En is szedem.
Akkor gyogyszert kell valtani addig mig nem jo.rexetint panikrohamra adjak az onmagaban nem nyugtato.
Annyi időd sincs, hogy elmenj terápiára, mitől ne lennél stresszes?!
Az életeden kell változtatnod és fontossági sorrendet felállítani, magát a stresszt kiváltó okot megszüntetni, nem gyógyszereket szedni és akkor jobban leszel.
Köszi.
Időm az van, mint a tenger. De addig hova tegyem a 8 hónspos kisbabám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!