Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki kapott már szputnyik...

Valaki kapott már szputnyik oltást?

Figyelt kérdés

Én jövőhéten kapom az elsőt és egy kicsit tartok tőle.

Azért mert egyszer sem voltam még tesztelve és lehet, hogy már túl estem a víruson teljesen tünetmentesen. Az esetben viszont okozhat problémát az oltás..

Viszont beteg nem voltam már egy jó ideje. (Gondolok ezalatt lázra, köhögésre, torokfájásra, stb.)

2021. ápr. 8. 21:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Öcsémnek megmérték a vérnyomását, 180 volt (a hosszú várakozás miatt a stressztől), majd simán beoltották ezután. Sok értelme volt így megmérni, de semmi baja nem lett tőle.
2021. ápr. 9. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Négyes vagyok. Nem mértek semmit. Kitöltött nyilatkozattal mentem, így megspóroltam 3 percet. Fél tízre volt időpontom, 37-kor be voltam oltva. Negyedóránként ötös turnusokban kaptuk az oltást. Megkértek, hogy 10-ig maradjunk, ha esetleg probléma lenne.

Elképesztően profin zajlott az egész, ráadásul az összes résztvevő kedves, barátságos volt. Ezúton is köszönöm.

2021. ápr. 10. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam, másnap határozott karfájás. Egy családtag pedig belázasodott tőle. Állítólag ezek normális reakciók, de kicsit ijesztő.
2021. ápr. 11. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap fogok kapni, kicsit félek tőle, majd leirom, hogy mi volt.
2021. ápr. 11. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Megkaptam, fáj a karom tőle, de egyelőre nincs más tünet, egy ismerősömnek hőemelkedése van.
2021. ápr. 13. 16:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Elvilág mára el kellett, hogy múljon a fájdalom a karodban.

Az ismerőseim többsége szintén szputnyikot kapott. Közülük is volt, akinek a karja fájt (főleg azon a részén ahova beadták), de nekik kivétel nélkül másnapra el is múlt.

Veled mizu?

2021. ápr. 14. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Még mindig fáj a karom, de közelsem annyira mint az elején. Ma már csak azon a részen fáj, ahol beadták.
2021. ápr. 14. 19:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te már megkaptad az oltást?
2021. ápr. 14. 20:00
 19/19 A kérdező kommentje:

Eredetileg úgy volt, hogy ma kapom. De kaptam emailt pár napja, hogy majd jővőhét szerdán.

Az ORFI-ba kell majd mennem reggel.

2021. ápr. 14. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!