Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki kapott már szputnyik...

Valaki kapott már szputnyik oltást?

Figyelt kérdés

Én jövőhéten kapom az elsőt és egy kicsit tartok tőle.

Azért mert egyszer sem voltam még tesztelve és lehet, hogy már túl estem a víruson teljesen tünetmentesen. Az esetben viszont okozhat problémát az oltás..

Viszont beteg nem voltam már egy jó ideje. (Gondolok ezalatt lázra, köhögésre, torokfájásra, stb.)

2021. ápr. 8. 21:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Apukám azt kapott, nemrég a másodikat is, semmi problémája nem volt.

Őt se tesztelték, de a felesége decemberben kb két hétig pozitív volt, lehet, hogy ő is elkapta akkor.

2021. ápr. 8. 21:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Illetve mivan akkor, ha nem tudom van-e valamilyen alap betegségem. Magasvérnyomástól kezdve bármi másig. Évek óta nem jártam orvosnál és nem épp egészségesen élek. Sőt...
2021. ápr. 8. 21:08
 3/19 A kérdező kommentje:
Vagy a vakcinának nincs köze az ilyenekhez?
2021. ápr. 8. 21:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap.
2021. ápr. 8. 21:10
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Mielőtt beadják mérnek vényomást
2021. ápr. 8. 21:10
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Több családtagomat oltották, 4 különböző helyen, nem mértek vérnyomást. Apukám 60 felett van, orvoshoz csak jogsit hosszabbíttatni jár, szinte biztos vagyok benne, hogy ezer baja van, amiről fogalma sincs, mert még egy laborban sem volt soha életében. Megkapta már mindkét oltást, egyik után se volt semmilyen oltási reakció.
2021. ápr. 8. 21:14
 7/19 A kérdező kommentje:

A vérnyomást csak példának írtam a sok közül.

A lényeg, hogy évek óta nem látott orvos. Annyi idő alatt lehet bármi nyavalyám, amiről nem (vagy még) nem tudok. Így nyilván rizikós, nem?

De amúgy a lényeg, hogy a közelmúltban nem voltam beteg, jól vagyok. Elmegyek, megkapom aztán annyi.

2021. ápr. 8. 21:15
 8/19 A kérdező kommentje:
6-os, ez egy kicsit megnyugtató.
2021. ápr. 8. 21:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

5, vérnyomást???

Mire megnézte az orvos, mit ikszeltem a nyilatkozaton, és megkérdezte, voltam-e beteg egy hónapon belül, már csak azt tudtam mondani, hogy már mindegy, mert szó nélkül bevágta az asszisztens.

2021. ápr. 8. 21:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A vakcinának nincs köze az alapbetegségekhez, nem az igazi vírust adják be neked.

Nagyon ritkán, több százezer emberből 1-nél előfordul allergiás reakció, de azt ott a helyszínen lekezelik, ezért kell várni 30 percet oltás után.

2021. ápr. 9. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!