Valaki kapott már szputnyik oltást?
Én jövőhéten kapom az elsőt és egy kicsit tartok tőle.
Azért mert egyszer sem voltam még tesztelve és lehet, hogy már túl estem a víruson teljesen tünetmentesen. Az esetben viszont okozhat problémát az oltás..
Viszont beteg nem voltam már egy jó ideje. (Gondolok ezalatt lázra, köhögésre, torokfájásra, stb.)
Apukám azt kapott, nemrég a másodikat is, semmi problémája nem volt.
Őt se tesztelték, de a felesége decemberben kb két hétig pozitív volt, lehet, hogy ő is elkapta akkor.
A vérnyomást csak példának írtam a sok közül.
A lényeg, hogy évek óta nem látott orvos. Annyi idő alatt lehet bármi nyavalyám, amiről nem (vagy még) nem tudok. Így nyilván rizikós, nem?
De amúgy a lényeg, hogy a közelmúltban nem voltam beteg, jól vagyok. Elmegyek, megkapom aztán annyi.
5, vérnyomást???
Mire megnézte az orvos, mit ikszeltem a nyilatkozaton, és megkérdezte, voltam-e beteg egy hónapon belül, már csak azt tudtam mondani, hogy már mindegy, mert szó nélkül bevágta az asszisztens.
A vakcinának nincs köze az alapbetegségekhez, nem az igazi vírust adják be neked.
Nagyon ritkán, több százezer emberből 1-nél előfordul allergiás reakció, de azt ott a helyszínen lekezelik, ezért kell várni 30 percet oltás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!