Normális ez oltás után?
Figyelt kérdés
Már kb 4 litert ittam ma pedig amúgy nem szokasom ennyit inni. Megol a szomjúság es egesz nap csak innek. Egyébként szputnyikot kaptam ma. mas bajom csak fejfajas most este és egész nap aludtam, gyenge voltam dennem volt vészes. most erősebb csak a fejfajas de megol a szomjúság2021. ápr. 1. 22:47
2/10 whiteno válasza:
Lehet más programot kaptál a testedbe,nem megfelelőt
3/10 anonim válasza:
Hirtelen jött a meleg, lehet semmi köze az oltáshoz. Én is oroszt kaptam tegnap, sok ásvány vizet ittam, mert meleg volt.
4/10 anonim válasza:
Kitartás. Nekem is ugyanez volt az első után, igaz volt egy kis hőemelkedésem is másnap reggelre, gyógyszer nélkül elmúlt. Ápr. 5. kapom a másodikat.
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, remélem ezt te sem gondolod komolyan 😅
de ha mégis tudod,hogy kéne nano robotot folyékony formában a testbe juttani , kérlek oszd meg velem,mert mérnökinformatikus hallgató vagyok és szerintem jó pénzt kereshetnék ezzel a tudással.
Amúgy köszönöm #3,#4 az oltás miatt volt valószínű de másnapra el is múlt. A fejem fájt még de nem nagy áldozat. Már semmi bajom, talán kissé fáradtabb vagyok még. Szóval mindenkinek akinek nincs krónikus betegsége és egyéb kontraindikációja én nyugodtan ajánlom ezt az oltást.
2021. ápr. 4. 00:40
7/10 whiteno válasza:
Szerintem nem gondolta komolyan,bár te sem tudod mit adtál magadba tehát nincs kizárva.Miért kell folyékonynak lennie amúgy?Kis mérete pont elegendő lenne.
8/10 anonim válasza:
Természetesen vicceltem, azzal meg nem menősködnék hogy mérnökinfós vagyok. Üdv, egy valódi mérnök(gépész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!