Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 évesen beoltossam magam?

20 évesen beoltossam magam?

Figyelt kérdés

Ugy értem nem tudni egyenlőre a hosszú tavon történő mellékhatásait az oltásnak,és egy kicsit félek

Ha oltatom,csakis Szputnyik V-vel de még azon is gondolkodom..

Tudom sok hátránya lenne/lesz ha nem oltatom be magam,de fontosabb az egeszsegem!

Ti mit tennetek a helyemben?

2021. ápr. 8. 16:47
A kérdező szavazást indított:
Oltass
Ne oltass
38 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Idő kérdése, hogy mikor fogod magad beoltatni. Ezt te is be fogod látni, nem fogsz tudni létezni. Az oltatlanokat olyan szopórollerre fogják felültetni, hogy még fizetni is hajlandók lesznek majd a csodavakcináért.
2021. ápr. 8. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ugyan eü-ben dolgozok és kvázi kötelező nekünk az oltás, de az összes kollégám 20 és 30 éves kor között oltva vannak (gondolom pfizerrel). Én is azt kaptam nemrég. Nekem pluszban azért is muszáj, mert van egy tudobetegsegem ami miatt fokozott rizikócsoportba tartozom. Így is 3-4 hónapig lamentaltam azon, hogy beadassam-e vagy sem.
2021. ápr. 8. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 kifejtenéd azt a szopórollert? 20 éves vagyok és engem semmilyen korlátozás nem érint. Nem tudok beülni a mekibe, nem tudok elmenni moziba. Ez az összes korlát ami érint engem. Mivel tudnának lekorlátozni? Jelenleg oda megyek ahova csak akarok
2021. ápr. 10. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze kifejtem:

Már lehet hallani terveket, hogy pl. nem mehetsz majd sportrendezvényekre, fesztiválokra, moziba, színházba, edzőterembe, étterembe, hotelbe, nem ülhetsz repülőre, az oltatlanoknak továbbra is kötelező lesz a szájmaszk.

És még hány és hány meglepetés várhat, amit még el sem tudunk képzelni.

2021. ápr. 10. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 ezek közül egyedül a mozi érint engem. Marad az nCore. A többi eddig sem hiányzott
2021. ápr. 10. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs a világon ilyen, ami kimondhatná, hogy nem ehetsz étteremben, ha nem vagy beoltva és nem is lesz 😂 Eddig is voltak vírusok, de ez már nevetséges. Sot, szerintem ne is álljunk szóba olyannal, aki nincs beoltva. Jelenleg másfél millióan kaptak vakcinát? És ha a magyarok 60% sosem fogja magát beoltatni? Ha nem alkalmaznak nem-beoltottat nem lesz munkaerő, se turizmus, totál befuccsolna a rendszer, ha csak az ország 30-40%-a funkcionálhatna és vehetne részt a közösségben.
2021. ápr. 10. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!