Oltani vagy nem oltabi covid ellen? Ki mi alapján dönt/döntött?
Nem feltétlenül ezen múlik, én tökéletesen jól érzem magam bezárva, mégis beoltattam magam, és reménykedek hogy hamar eljutunk oda, hogy biztonságosan lehessen lazítani a korlátozásokon.
2/4 elnézésed klérem, pontozni akartam a válaszod, de elcsuszott, és a pirosra került a kattintás. Ha találok rá modot, megprobálom helyre hozni.
Én feliratkoztam az oltásra, 15-én lesz esedékes. Csak a sok mende-monda ne
volna, és ha meggbizhato volna mimd az összes szérum, és nem lenne mindnek
olyan sok mellékhaása.
Én nem érzem magam bezárva (kb mindenhova mehetek, ahova akarnék), a home office és a távoktatás pedig egyenesen áldás.
Nem szeretnék COVID-os lenni, két hétig szarul lenni, nem szeretnék fulladást vagy kórházat megkockáztatni.
Nem szeretnék megkockáztatni fél év szívizomgyulladást (pláne, hogy a brutál gyenge izmaimom, állóképességemen dolgozom), nem szeretnék fél év krónikus fáradtságot, nem akarok fél év szaglásvesztést.
Ugyan én személyesen nem akarom visszakapni a régi kerékvágás tömegnyomorát, rohanását és kialvatlanságát, de szurkolok a világnak, hogy minél előbb kilábaljon a járványból. Körülöttem is hullanak az emberek plusz ne felejtsük el, minél tovább tart, annál több tere van a mutációknak!!!
28N
# 5
Nem mellékhatása van, hanem oltási reakció (a főhatás ez inkább!), azt jelzi, hogy dolgozik az immunrendszer a védettség kialakításán!! Inkább oltási reakció, mint COVID!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!