Neten szeretnék kontaktlencsét vásárolni! De miután voltam az Ofotértben és megkaptam a próbalencsémet nem kaptam semmilyen papírt ami alapján tudnék online rendelni Hogyan "kérjem" meg őket erre h legyen már szívesek maguk ellen dolgozni?!
értem
de egyébként ilyen egyszerű optikákba is jól fel a szememet vagy inkább jobban bízzak a nagyokban?
*jól mérik fel a szememet
kicsit szétszórt vagyok már:)
Csináld azt, hogy veszel tőlük egy adagot és nézd meg az adatokat a dobozon. Ha nem speciális a szemed, akkor görbületet keress rajta (DC) és dioptriát (D), illetve nézd meg a lencse pontos típusát és márkáját. Utána azt javaslom az eOptika.hu-n nézelődj. Nagyon jók az áraik, gyorsan és ingyenesen szállítanak, és baromi kedvesek. Bármi problémám volt (egyszer elírtam a szállítási címet :), gyorsan és kedvesen reagáltak. Már régóta náluk vásárolok.
Lehet, hogy az Ofotért saját márkás lencséi közül adnak neked. Valahol találtam a neten, hogy az iWear kontaktlencséknek ezek a megfelelői:
iWear Dr. Supreme+ = Frequency XC
iWear napilencse = Focus Dailies All Day Comfort
iWear XR Supreme = Biofinity
köszi a választ,de kimaradt h tórikus lencse kéne szemtengelyferdülés miatt..
amikor még sima lencsém volt iwear Supreme(neten+sima optikákban meg ahogy írtad Biofinity-t vettem de ez most már sajnos nem elég:/
Az ilyen spécikhez mindenképpen vmi részlete papír kellene nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!