Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy az óraátál...

Miért mondják, hogy az óraátállítás ennyire meggyötri az embert?

Figyelt kérdés

Túlzó, amit a tudósok írnak. Az emberek amúgy sem fekszenek meg kelnek pontosan ugyanabban az időben. Én egyik nap este 10-kor fekszem, másik nap éjfélkor. Ha szerencsém van, 9 órát is alszom, extrém esetben csak 5-öt. A 80 feletti nagyszüleim sem mindig ugyanannyit aludtak.

Nem értem, hogy 1 óra eltérés miért lenne ilyen nagy dolog. Aki eddig 8 órákat aludt, most pár napig lehet, hogy 7-et fog, az is elég.

2021. márc. 27. 16:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg hogy ha nem kapnál friss péksüteményt kora reggel a munka előtti bevásárláskor vagy későn este a munka utáninál, akkor te lennél a leghangosabb kérdező.
2021. márc. 29. 00:18
 22/26 A kérdező kommentje:
#21: #15-nek igaza van abban, hogy a 3 műszakos munka nem egészséges! Más kérdés, hogy sokan vállalják, mert rászorulnak. Betiltani nem tiltanám be, de a védett kort visszahozhatnák.
2021. márc. 29. 00:31
 23/26 anonim ***** válasza:
12 talán ha valakinek 3-kor kell kelni az most kellhet 2-kor, és lehet hogy előtte lévő nap este 21-re ér haza, szóval ha 22-re alszik akkor is az 5 órája helyett csak 4 órája van aludni. Amúgy mi itt ez a nagy óraátállítás imádat ? :D
2021. márc. 29. 06:57
 24/26 anonim ***** válasza:
53%

Én sem értem. Nekem is fix napirendem van, általában 22-23 óra közt megyünk aludni és bár reggel 6-ra van beállítva az ébresztő, de magamtól szoktam ébredni olyan 5:45 körül.

Múlt pénteken is 5:45-kor ébredtem reggel, majd mentem dolgozni és ma, hétfőn reggel is 5:45-kor ébredtem reggel magamtól és mentem dolgozni. Közben pedig a hétvégén volt egy óraátállítás. Semmi változás.

De egyébként jobban szeretem a nyárit. A télivel már hajnal 2-3 körül világosodna nyáron és melegedne a lakás, rosszabbul lehetne akkor aludni a hajnali órákban.

2021. márc. 29. 08:24
 25/26 anonim ***** válasza:

"ha valakinek 3-kor kell kelni az most kellhet 2-kor, és lehet hogy előtte lévő nap este 21-re ér haza, szóval ha 22-re alszik akkor is az 5 órája helyett csak 4 órája van aludni."

Bizonyára még sosem történt veled olyan, hogy korábban kellett bemenni munkahelyre. Irigyellek, de komolyan.

2021. márc. 29. 11:56
 26/26 anonim ***** válasza:
37%
Tudod mit, tekergesd egésznap az órádat akkor nem érdekel :)
2021. márc. 29. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!