Titeket is "megzavar" az téli óraátállítás?
Figyelt kérdés
Most is ha kinézek az ablakon, már szinte sötét van.
Napokig úgy érzem hogy mintha elkéstem volna valamiről,vagy elfelejtettem valamit...(ilyen érzéshez hasonlít a legjobban)
2020. okt. 25. 15:32
A kérdező szavazást indított:
Igen.Én is hasonlóképpen lrzem néha magam.
Engem nem zavar meg. Minden ugyanolyan.
45 szavazat
2/14 anonim válasza:
Meg szokott zavarni elég rendesen
De eltörlik végre valahára ezt az idiótaságot és nem fog többé megzavarni semmi sem:)
3/14 anonim válasza:
El kell törölni, a természet rendjénél nincs egészségesebb, az energiatakarékosság pedig már más kérdés mint anno mikor ezt kitalálták.
4/14 anonim válasza:
en mar ataltam tegnap.nalam meg csak 14 53 van
5/14 anonim válasza:
miert pont hajnalba kell vissyaalitani miert nem ejfelkor_:?
6/14 A kérdező kommentje:
XD
Ééértem!
Dupláztál,és meg van oldva!Jóóóó!
:)
2020. okt. 25. 15:54
7/14 A kérdező kommentje:
Az időtartamhoz kötött események,közlekedés...stb száma, ekkor a legminimálisabb.
2020. okt. 25. 15:55
8/14 anonim válasza:
Én több napig még kettősen nézem az órát. Ja már ihatok egy kávét mert már 4 óra lenne amúgy meg hasonlók. Borzasztó míg el nem telik két hét kábé.
9/14 anonim válasza:
Kimondottan nem zavar meg, de sokszor én is úgy vagyok, mint a 8-as. Ilyenkot pár napig nekem is megvan a régi és az új idő.
Meg olyan rossz volt 3-kor felkapcsolni a villanyt (bár ez az időjárás miatt is van).
10/14 anonim válasza:
Pont akkor nehéz az átállás, ha állandóan ezzel foglalkozik az ember. Most 16:04 van és kész, nem kell azon kattogni, hogy tegnap ilyenkor még 15:04 vagy 17:04 volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!