Miért mondják, hogy az óraátállítás ennyire meggyötri az embert?
Túlzó, amit a tudósok írnak. Az emberek amúgy sem fekszenek meg kelnek pontosan ugyanabban az időben. Én egyik nap este 10-kor fekszem, másik nap éjfélkor. Ha szerencsém van, 9 órát is alszom, extrém esetben csak 5-öt. A 80 feletti nagyszüleim sem mindig ugyanannyit aludtak.
Nem értem, hogy 1 óra eltérés miért lenne ilyen nagy dolog. Aki eddig 8 órákat aludt, most pár napig lehet, hogy 7-et fog, az is elég.
Akik mindennap járnak dolgozni, azok többsége eléggé iödre fekszik meg kel!
Másrészt nekem pl a nagy wc csak a felkelés után (óra szerint 10 percen belül) megy, ha egy órával elállítják az idöt, akkor kb két hét, mire megint beáll a rendszerem.
"Az óraátállítás növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát."
Nem vagyok orvos, de akinek ez növeli, az a széltől is beteg lesz.
A millió 2-3 műszakban dolgozó ember mit szóljon ehhez?
Hát pl. Egész héten hajnali 3kor keltem , ma is , hiába dolgoztam 2ig bejárós vagyok fél 5re értem haza és jövőhéten újra hajnali 3mas kelés szombatig ( péntek szabad de szombato bekell menni)
Na mennyit pihenek? Semmit
#3: Ez nem hangzik jól.
Sajnos van, aki évek óta 4-5 órákat alszik, nekik tényleg számít az az 1 óra. Azt meg lehet érteni. De a 4-5 óra nem normális, szomorú, hogy valakinek erre van szüksége, mert 1 munkából nem él meg.
Azért mondják, mert hülyék. Ha valakit annyira zavar, ne állítson órát ősszel, csak arra figyeljen, hogy mindenhova elég márciusig 1 órával később mennie. Ez megterhelő?? Kedvencem az időseket különösen megviseli című fejezet. Nem mennek sehova, nem is kell nekik időre semmit csinálni, akár óra nélkül is élhetnének, akkor mi a franc viselné meg őket?
Az 1-es válasz meg közröhej, az ő szarása miatt kéne eltörölni? Egy egészséges ember 24 órán belül, akkor tojik, amikor akar.
7-es
Ja, mert a melósok többsége mindössze az évnek ezen a napján alszik kevesebbet a kívánatosnál, ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!