Miért mondják, hogy az óraátállítás ennyire meggyötri az embert?
Túlzó, amit a tudósok írnak. Az emberek amúgy sem fekszenek meg kelnek pontosan ugyanabban az időben. Én egyik nap este 10-kor fekszem, másik nap éjfélkor. Ha szerencsém van, 9 órát is alszom, extrém esetben csak 5-öt. A 80 feletti nagyszüleim sem mindig ugyanannyit aludtak.
Nem értem, hogy 1 óra eltérés miért lenne ilyen nagy dolog. Aki eddig 8 órákat aludt, most pár napig lehet, hogy 7-et fog, az is elég.
#6: Valami hasonlót csinálok én is, de nekem szerencsém van, hogy rugalmas munkaidőben dolgozom. Így téli időszámításban fél ötkor kelek, nyáriban viszont már fél hatig alszom. Mióta ezt csinálom, azóta eltűnt a megvisel az óraátállítás.
Nem mennek sehova, nem is kell nekik időre semmit csinálni, akár óra nélkül is élhetnének, akkor mi a franc viselné meg őket?
Akármilyen furcsa, a mamámat megviselte már akkor is, amikor nyugdíjban volt, és akkor jött-ment, amikor akart.
10-es
Igen az egyik 1 alkalom, a másik 200. Nyilván az az 1 olyan sok a 200-hoz képest, hogy emiatt hisztizni kell az óraállítással.
14-es
Főleg az emberek 95%-ának, akik egy órával többet alszanak olyankor. Nagyobb hülyeséget, még valaki?
#15: Egyetértek.
Komolyan, kik pontozták le ezt a választ?
Valaki szerint a háromműszakos munka az normális dolog? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!