Igazoltan pozitív covid fertőzött lakótárs esetén én is karanténba kerülök?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 08:38
21/28 anonim válasza:
Igen okoska, fertőzött emberrel élsz együtt, 100%, hogy te is fertőzött vagy, legfeljebb tünetmentes, sőt az is lehet hogy te fertőzted meg őt korábban, ebben az egy esetben előfordulhat, hogy MÁR nem vagy fertőző.
22/28 A kérdező kommentje:
Ha a tesztem negatív, akkor hogy a fenébe fertőznék?
2021. márc. 27. 13:55
23/28 anonim válasza:
Tegnap. De már 24. óta itt pampogsz, szóval attól még felelőtlen, sőt gonosz vagy.
Mennél a programkáidra, kit érdekel hogy ki hal meg miattad, ugye?
24/28 A kérdező kommentje:
Jólvan már, állj már le a műhisztiddel. Az emberek 97%-án tünetmentesen átmegy ez a vacak. Ha gyilkosozni akarsz, akkor menjél hisztizni az autósoknak, hiszen az utakon történő baleset is kiemelkedően magas. Vagy menj tüntetni a gyoréttermek elé, hiszen vezetünk szív és érrendszeri halálozásokban.
2021. márc. 27. 14:00
25/28 anonim válasza:
ettől függetlernül én sajnálom azt a 3%ot akik meghalnak. már így is túl sok ismerősöm van köztük
26/28 A kérdező kommentje:
Nekem meg 1 sem. Akit elvisz a covid, annak valami nagyon gagyi immunrendszere lehetett. Oda kellett volna korábban figyelni.
2021. márc. 27. 21:16
28/28 anonim válasza:
Nálunk a családban négyen élünk együtt, ebből hárman koronasak lettünk. Nem érdekelt senkit a negyedik, nem tettek karanténba csak minket harmunkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!