Meddig normàlis, h nagy a nyirokcsomò?
1 hete gyökérkezeltèk a fogam.
Pèntek, szombat, vasàrnap iszonyatosan fàjt, nem győztem suedni a sok gyògyszert, ami nem.ks hatott a fàjdalomra. Vasàrnap reggelre arra keltem, hogy az àllam alatti nyirokcsomò megvan duzzadva ès fàj, ez hètfŏn rosszabb lett, mert akkor màr a nyelès is fàjt a nyiroknàl, mèg aznap elmentem a patikàba ès vettem Flector làgy kapszulàt. Napi 2x vettem be 2 szemet(patikus javasolta h így szedjem) a fogam màr nem fàj ès a nyirokcsomò sem akkora màr, mint volt, de mèg èrzem, h dagadt.
Sajnos a fogorvos pèntek òta nem veszi fel a telefont, de vissza se hìv. Hètfőn a hàzidokit is hívtam azt mondta ezzel nem tud mit kezdeni, mert nem ő kezelte a fogaim, nem tudja h milyen bacik vannak ott amik begyullasztottàk a nyirokcsomòt ès Ő nem adhat erre antibiotikumot, menjek vissza a fogdokihoz,aki mint írtam nem veszi fel a telefont pèntek òta, de vissza sem hív.
Személyesen kéne bemenned..
kéne antibiotikum mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!