Ki hogy áll hozzá az oltás témához? Hogy viszonyulsz a másik oldalhoz ha beadatod/nem adatod be? (Tiszteletteljes, nyugodt válaszokat várok!)
Figyelt kérdés
Nem is feltétlenül, hogy beadatnád-e vagy sem. Inkább az érdekel, hogy ha valaki pont a te nézeted ellenkezőjét gondolja, hogy állsz hozzá? Ha beadatod, hogy állsz ahhoz, aki nem akarja? Ha nem akarod, hogy állsz ahhoz aki be akarja adatni?
(Én úgy állok hozzá, hogy elfogadom a döntését és tiszteletben tartom, noha tudom hogy ellenkező a véleményünk, nem akarom rátukmálni az ellenkezőjét, de elvárom a kölcsönös elfogadást.)
((Mindenkit kérek tiszteletre, nyugalomra és higgadt hangnemre!!!))
2021. márc. 22. 00:43
61/63 anonim válasza:
Dettó, nagyszüleim is csak tegnap kapták meg (mindketten 80 környékén, mindketten több krónikus betegséggel élnek).
Én egészséges huszonévesként ősznél hamarabbra nem tippelem, hogy kapnék oltást. :D
63/63 anonim válasza:
Elfogadom és tiszteletben tartom. Ahogy a kérdező írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!