Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki hogy áll hozzá az oltás...

Ki hogy áll hozzá az oltás témához? Hogy viszonyulsz a másik oldalhoz ha beadatod/nem adatod be? (Tiszteletteljes, nyugodt válaszokat várok!)

Figyelt kérdés

Nem is feltétlenül, hogy beadatnád-e vagy sem. Inkább az érdekel, hogy ha valaki pont a te nézeted ellenkezőjét gondolja, hogy állsz hozzá? Ha beadatod, hogy állsz ahhoz, aki nem akarja? Ha nem akarod, hogy állsz ahhoz aki be akarja adatni?

(Én úgy állok hozzá, hogy elfogadom a döntését és tiszteletben tartom, noha tudom hogy ellenkező a véleményünk, nem akarom rátukmálni az ellenkezőjét, de elvárom a kölcsönös elfogadást.)

((Mindenkit kérek tiszteletre, nyugalomra és higgadt hangnemre!!!))

2021. márc. 22. 00:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
47%

Előveszem a maximális higgadt hangnememet és leírom őszintén: komplett kreténnek tartok minden keményvonalas oltásellenest. A legabszurdabb az egészben, hogy MINDIG az oltásellenesek azok az emberek akik a legjobban ágálnak a járvány miatti intézkedések ellen, miközben pont az átoltottság szüntetné meg ezt a helyzetet.

Komolyan kérdezem: most már több százmillió embert beoltottak és egyetlen egy bizonyítottan oltás okozta súlyos mellékhatásos eset sincs. Mi a francra vártok még?

2021. márc. 22. 01:40
 22/63 anonim ***** válasza:
58%

Jó három hét után gyógytorna. Eső után köpönyeg volt.

2021. márc. 22. 01:47
 23/63 anonim ***** válasza:
38%

#22: Arra várnak, hogy elteljen 10 év, hogy kiderüljön, biztos nincs hosszútávú mellékhatása, csak mert régen évekig tesztelték. Azt már nem teszik hozzá, hogy milyen mikrobiológiai ismeretek, és vizsgálati eszközök vannak, és milyenek most...

Ugyanígy nem olvasnak tudományos publikációkat sem, csak Facebook posztokra, meg oltásellenes videókra alapoznak. Én személy szerint örülök, hogy ilyen hamar ki tudták fejleszteni (tudva, hogy például az mRNS-en már jóval korábban dolgoztak), de ha ilyen nagymértékben elutasítják, akkor nem lesz semmi értelme sajnos. :(

2021. márc. 22. 01:51
 24/63 anonim ***** válasza:
28%

2,16,20,22vel értek egyet Maximálisan!

Én elmondom a véleményemet,ha ugyanaz, ha nem. Nagyon meglep, ha valaki az ellenkezőjét gondolja(pl. Nem kéri oltást). Meglepp sokszor h általam intelligensnek tartott emberek mennyire buták. Ez alatt a jarvany helyzet alatt sok minden kiderült valójában az emberrkrol, kapcsolatainkrol.

Nem idegesít, nem leszek mérges emiatt. De ha kötőszkodik, nagy szájjal kioktatva kerdezget, (tudod mire gondolok) akkor arra ideges leszek, ilyenkor nem vitazom. Befogom. Rahagyom. Nem éri meg. Nem vagyunk egy színvonalon, nem ez a stílusom. "Hülyék"kel nem vitazom, mert sosem jövök ki jol belőle. Ezt Gondolom

2021. márc. 22. 01:52
 25/63 anonim ***** válasza:
20%
#23: Egy ismerősöm fél év után jutott el most odáig, hogy talán jövő héten mehet... :/
2021. márc. 22. 01:53
 26/63 anonim ***** válasza:
19%
#25: Alapvetően igazad van. De ha személyesen érintene, hidd el téged is idegesítene...
2021. márc. 22. 01:55
 27/63 anonim ***** válasza:
32%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Nem vágtam, hogy ennyi oltásellenes van ezen az oldalon. :O

2021. márc. 22. 02:00
 28/63 anonim ***** válasza:
25%

Hajaj, mi lenne ezzel a sok kreténnel, ha kiderülne számukra is, hogy a koronavírusok időtlen idők óta velünk élnek és hogy a sima influenza oltásból is minden évben újat készítenek... :)

Múltkor egy rokonom mondta azt, hogy akit beoltanak az két éven belül meghal. Nem bírtam ki hangos röhögés nélkül, remélem azóta is haragszik rám. És egyébként nem egy nemzetközileg elismert orvos tette ezt a kijentést, hanem olyan, akinek még érettségije sincs.

2021. márc. 22. 02:09
 29/63 anonim ***** válasza:
37%

Itt a 3. hullám, és olyan erős, amit nagyon szeretett volna mindenki elkerülni. Nincs más lehetőség ez után. Aki oltásellenességre buzdít, azt innentől kezdve terrorista cselekménynek kell nyilvánítani, mert emberéleteket követel! Gyorsított eljárásban el kell zárni a többi ember elől.

Ami nem ellenesség, hanem az oltásokkal való szkepticizmusban lehet valami, csak nincs időnk kivárni a hosszútávú mellékhatásokat. Sajnos. Aki nem regisztrált, azokat is be kell oltani a regisztráltak után. Máskülönben folyamatosan újabb mutációk jelennek meg majd, ami sokkal rosszabb, mint bármilyen lehetséges vakcina mellékhatás. A tudósoknál konszenzus van abban, hogy bármelyik oltás jobb, mint a semmi. Innentől kezdve nincs kérdés. Aki újra nyitott-szabad világot akar, annak be kell oltatnia magát. Pont.

2021. márc. 22. 03:44
 30/63 anonim ***** válasza:
62%

Beadatom.

Mivel olyannal élek együtt, aki veszélyeztetett és nem oltható, ezért én abszolút nem tartom egyéni döntésnek, szerintem társadalmi felelősség beadatni annak, akinek élettanilag megengedhető.

2021. márc. 22. 08:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!