Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? :S...

Mi a véleményetek erről? :S (fiatalkori káros szenvedélyek)

Figyelt kérdés

Tiszakécskén egy testvérpáros, akik 14, meg 15 évesek, két hónapja drogoznak (mellette tavaly detoxban voltak, annyira piálnak, illetve durván cigiznek)

A héten, valamelyik nap, dupla adagoztak, és az egyik tesónak, azt hiszem a fiatalabbiknak leállt a szíve. Kihívták a mentőket, újraélesztették, most mély altatásban van intenzíven, és 8szor élesztették újra.

Náluk a minimum 2-3doboz erős cigi fejenként, illetve a szüleiknek kocsmájuk van, kitudja mennyi piát fogyaszthatnak.

Lehet rossz helyre írtam, de szerintem szánalmas amit csinálnak, főleg, hogy kb 12éves koruk óta cigiznek, úgy köhögnek, szerintem már tüdejük sincs.

Mi a véleményetek erről ?

Szerintem itt sok mindent a szülő elrontott.

Illetve rendőrségi ügy lesz belőle, mert már büntethetőek.

2010. aug. 19. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kellett-e*
2010. aug. 19. 13:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez baromira gáz.Tudom ő teste, de nem tudom minek kellett ez a balhé, a környéken mindenki engem kérdez :S

A tesója meg most siránkozik... nem most kellett volna, hanem kezdetben belátni...

Amúgy tegnap délután egy barátnőmmel elemezgettük őket, hogy egyáltalán van-e még nekik tüdejük, mert olyanok mint a kazán... erre este nyolckor a műv. háznál kinn a rohammentő...

2010. aug. 19. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ennyi idősek még javában gyerekek és javában a szüleik felelnek értük. Alaposan megfontolandó a gyermekvédelmi eljárás, én biztos feljelenteném a szüleit!
2010. aug. 19. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, te ki vagy nekik?
2010. aug. 19. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy elég közeli ismerős, pontosabban az ő szüleik meg az enyémek nagyon jó barátok.
2010. aug. 19. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!