Mit szólnátok hozzá, ha kamu lenne a vírus?
Mondd ezt legelőször a nővéreknek, akik a kórházakban dolgoznak.
Az ismerősöm 26 beteget ápol egymaga.
Annyira kamu csak a mostani helyzet.
Megijednék.
Így is meg vagyok ijedve, mivel daganatos betegként kaptam el, és most post Covid tünetként a szívemmel valami nincs rendben. De mivel tudom, hogy ettől van, így bízom benne, hogy talán nem maradandó.
De ha az egész kamu lenne... Soha nem volt baj a szívemmel, és a betegségem sem indokolja, szóval félnék attól, hogy vajon mitől van, és hogy milyen hatással lesz a kezelésemre.
Kedves 6-os, a 4-es válaszoló vagyok. Akkor légy szíves áruld el nekem, mitől fájt a mellkasom, miről volt nehézlégzésem, és mitől ment el a szaglásom száraz köhögés mellett pár nappal azután, hogy a kórházban két szobatársamon igazolták a fertőzést?
Nem, nem influenza, mivel arra immunis vagyok (legalábbis 48 évem alatt sosem voltam influenzás, akkor sem, amikor mindenki az volt körülöttem). Ja, és mióta elmúlt, miért gyengébb a szívem, és szaporább a pulzusom?
Ja, és ne fogd a maszkra, mivel az csak akkor volt rajtam, amikor a doki, vagy az ápolónő bejött a szobába, és rendszeresen cseréltem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!